Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Dinsdagtraining in teken van oefenduel

Feyenoords trainingscomplex 1908 is dinsdag decor geweest van een oefenduel tussen Feyenoord 1 en Jong Feyenoord. Terwijl de spelers die zondag (langere tijd) in actie kwamen tegen AZ trainden onder leiding van hoofdcoach Giovanni van Bronckhorst, nam de rest van de selectie het op tegen het team van Peter van den Berg. Feyenoord 1 won met 4-1.

Nicolai Jørgensen was een van de doelpuntenmakers in het onderlinge oefenduel. De Deense spits werkte na een voorzet vanaf de linkerkant fraai binnen, maar ging niet veel later geblesseerd naar de kant. De ernst van de blessure valt mee, zo liet Van Bronckhorst later weten aan Feyenoord TV.

Mo El Hankouri en Dylan Vente (2) bouwden de voorsprong van Feyenoord 1 daarna verder uit, terwijl Feyenoord Onder 19-speler Crysencio Summerville nog iets terugdeed namens Jong Feyenoord: 4-1. De spelers die zondag nog in actie waren gekomen sloten hun training af met een afwerkvorm, waarbij Steven Berghuis nog even op doel ging staan.

De mooiste beelden van de training van vandaag bekijk je in de fotogalerij. Ook Feyenoord TV maakte een sfeerimpressie. Die beelden zie je in de videospeler.

Training-18sep-11.JPG
Training-18sep-8.JPG
Training-18sep-4.JPG