Fanshop
Fanshop
FeyNieuwsbericht

Derde editie Kameraadjes Voetbalfeest op 26 maart

Jonge Feyenoord-supporters opgelet! Wie zin heeft in een Feyenoord-feestje moet op zondag 26 maart aanstaande in De Kuip zijn. Dan vindt namelijk de derde editie plaats van het Kameraadjes Voetbalfeest.

Feyenoord-spelers en topartiesten
Tijdens het Kameraadjes Voetbalfeest is er tussen 11:00 en 17:00 uur van alles te doen in en rondom De Kuip. Zo kun je vragen stellen aan de Feyenoord-spelers tijdens de kidspersconferentie, is er een speciale baby-fotoshoot met de spelers en vinden er in de buitenring van het stadion verschillende activiteiten plaats.

In het stadion kun je genieten van een wervelende show met presentator Pepijn Gunneweg (BZT Show) en bekende artiesten, waaronder Nielson, de Hermes House Band en Lee Towers. Alle informatie over het Kameraadjes Voetbalfeest vind je op www.kameraadjes.nl/voetbalfeest.  

Iedereen is welkom!
Of je nu 0 jaar bent of 14 jaar, en of je nu wel of geen lid bent van de Feyenoord Juniorclub, iedereen is welkom. Alle Kameraadjes kunnen gratis naar het Kameraadjes Voetbalfeest. Ben je Kameraadje, dan heb je per e-mail een speciale kortingscode ontvangen om de gratis kaart te bestellen. Ouders, broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes mogen natuurlijk ook mee; zij betalen slechts € 8,- per kaartje. Per Kameraadjes-lidmaatschap kunnen maximaal vier kaarten bijgekocht worden.

Voor leden van de Feyenoord Juniorclub geldt een voorrangsperiode die loopt tot maandag 20 februari. Daarna kunnen ook niet-leden kaarten kopen. Er zijn 10.000 kaarten beschikbaar voor het Kameraadjes Voetbalfeest. Wees er snel bij, want de editie van vorig jaar was snel uitverkocht!

Nog geen Kameraadje? 
Ben je nog geen lid van de Feyenoord Juniorclub Kameraadjes? Als je je nu aanmeldt, betaal je tot het einde van het seizoen slechts € 8,75 én ontvang je een gratis kaartje voor het Kameraadjes Voetbalfeest. Meld je hier aan voor de Feyenoord Juniorclub Kameraadjes.