Fanshop
Fanshop
meet-en-greet_740x327

Deelnemers VriendenLoterij schuiven aan bij Feyenoord-selectie

Ruim veertig supporters die voor Feyenoord meespelen met de VriendenLoterij hebben woensdagmiddag geluncht met de volledige selectie en staf van het eerste elftal. De exclusieve Meet & Greet met de spelers en trainers vormde voor de deelnemers het afsluitende onderdeel van een bijzondere dag, die verder bestond uit onder meer een bezoek aan de training en een rondleiding door het stadion.

Het supportersgezelschap genoot met volle teugen van de ontmoeting met de selectie, zo bleek onder meer uit het dankbare applaus dat kort na de maaltijd in een van de zalen van het Maasgebouw opsteeg. Voorafgaand aan de lunch was er een groepsfoto gemaakt op het heilige gras van De Kuip, terwijl de dag was begonnen met een ontvangst verzorgd door gastheer en oud-speler Ben Wijnstekers.

‘Eigenlijk is deze hele dag een groot hoogtepunt’, sprak supporter André, die samen met zijn zoontje Timo in alle vroegte vanuit Hardenberg was afgereisd naar De Kuip. Het tweetal zat tijdens de lunch aan tafel met onder andere hoofdtrainer Fred Rutten en aanvaller Anass Achahbar, de man in vorm van de afgelopen weken. ‘Dat was toch wel erg speciaal, het is lang niet voor iedereen weggelegd om met spelers van Feyenoord aan één tafel te zitten.’

Zoon Timo had zijn ogen uitgekeken tijdens de rondleiding door De Kuip. ‘Omdat het erg rustig was, konden we alle bijzondere plekken rustig bekijken. De spelerstunnel maakte op mij de meeste indruk.’ Bovendien ging hij naar huis met de handtekeningen van alle spelers van het eerste elftal. ‘Jordy Clasie en Kenneth Vermeer zijn mijn favorieten. Vooral de handtekening van Vermeer móést ik hebben, ook omdat ik zelf keeper ben.’

Wil jij ook kans maken op een exclusieve Meet & Greet met de Feyenoord-selectie, een Feyenoord-wedstrijd beleven vanuit de unieke VIP dug-out langs het veld of een Feyenoord-cadeaubon winnen? Speel dan ook mee met de VriendenLoterij! Bovendien steun je daarmee de succesvolle jeugdopleiding van de club. Klik hier voor meer informatie of om direct mee te spelen.