Fanshop
Fanshop
20140623_twitter

De Vrij en Clasie nu ook actief op Twitter

Stefan de Vrij en Jordy Clasie zijn sinds enige tijd officieel actief op Twitter. De berichten van de Feyenoorders op het sociale medium zijn te volgen via @stefandevrij (De Vrij) en @Clasie_Official (Clasie). Beide spelers hebben met hun account in korte tijd al ongeveer 70.000 volgers. Het officiële account van Feyenoord (@Feyenoord) is inmiddels de grens van 150.000 volgers gepasseerd.

De twee internationals delen op hun account onder meer foto’s en hun ervaringen van het WK in Brazilië, waar ze momenteel met het Nederlands elftal actief zijn. Zo plaatste De Vrij in zijn eerste Tweet een foto waarop is te zien hoe Oranje na het behalen van de achtste finales wordt gefeliciteerd door Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima. Ook Clasie deelde deze foto met zijn volgers. Op het account van de middenvelder is tevens een foto te zien uit zijn jeugdjaren, waarop hij trots poseert naast toenmalig Feyenoord-speler Robin van Persie. De twee zijn nu ploeggenoten bij Oranje.

Met hun officiële accounts sluiten De Vrij en Clasie zich aan bij diverse ploeggenoten, die al langer via Twitter zijn te volgen. Bekijk hieronder het actuele overzicht van de officiële Twitter-accounts van spelers en trainers van Feyenoord. Accounts die niet in dit overzicht worden genoemd, zijn niet van spelers of trainers van de eerste selectie van Feyenoord.

Spelers met een officieel Twitter-account:
Jordy Clasie - @Clasie_Official
Stefan de Vrij - @Stefandevrij
Graziano Pellè - @GPelle9
Ruben Schaken - @RubenSchaken
Terence Kongolo - @TKongolo94
Lex Immers - @ImmersLex
Erwin Mulder - @MulderErwin
Daryl Janmaat - @daryljanmaat89
Tonny Vilhena - @VilhenaTonny
Ruud Vormer - @Ruudjevormer8
Miquel Nelom - @miquelnelom
Sven van Beek - @svenvanbeek16
Kostas Lamprou - @koss33
Joey Sleegers - @JoeySleegers
Lucas Woudenberg - @LucasWoudenberg
Anass Achahbar - @AchahbarAnass
Matthew Steenvoorden - @mattssteen
Rodny Lopes Cabral - @Rodnylc
Wessel Dammers - @WDammers
Warner Hahn - @WarnerHahn

Trainers met een officieel Twitter-account:
Jean-Paul van Gastel - @JPvanGastel
Giovanni van Bronckhorst - @The_real_Gio

Het officiële account van Feyenoord is @Feyenoord. Het clubaccount is inmiddels de grens van 150.000 volgers gepasseerd!