Fanshop
Fanshop
Feyenoord-FC%20Utrecht-32

De Kuip zondag uitverkocht

Feyenoord speelt zondag een uitwedstrijd, maar toch is De Kuip die dag volledig uitverkocht. Alle beschikbare kaarten om de wedstrijd tegen Excelsior op grote schermen te bekijken zijn verkocht, waardoor het stadion net zo vol zit als bij een reguliere thuiswedstrijd. Bij winst in Kralingen kroont het team van trainer Giovanni van Bronckhorst zich tot landskampioen.

Seizoenkaarthouders kregen begin deze week de kans hun eigen plek terug te kopen voor het evenement in De Kuip. Na deze voorrangsperiode stond de teller op ongeveer 30.000 verkochte kaarten, waarna de resterende plaatsen vrijdag werden verkocht aan Legioen-leden en Junioren.

Stadion open om 13:00 uur
Feyenoord plaatst komende zondag vier grote schermen in De Kuip, waarop supporters de Rotterdamse derby live kunnen volgen. De schermen van tien bij vijf meter per stuk worden geplaatst ter hoogte van de middencirkel. De toegangspoorten van het stadion gaan zondag om 13:00 uur open.

Voor zondag meer informatie
Meer informatie over komende zondag, zoals onder meer de toegang tot De Kuip, vervoer en parkeren lees je in dit bericht. Verder volgt er voor zondag op deze website nog een uitgebreid bericht met alle bezoekersinformatie over de schermen in De Kuip.

Zonder geldig toegangsbewijs is het niet mogelijk aanstaande zondag De Kuip te betreden.