Fanshop
Fanshop
IMG_0903small

De Kuip op zaterdag 2 juli toneel van Monster Jam

Het voetbalseizoen 2015-2016 zit erop voor Feyenoord, maar dat betekent niet dat er de komende maanden niets te beleven is in De Kuip. Zo is het stadion op zaterdag 2 juli aanstaande toneel van Monster Jam, de grootste en meest spectaculaire show ter wereld.

Tijdens Monster Jam© racen er enorme Monster Jam trucks van bijna vier meter hoog en ruim 4.500 kilo zwaar over het veld. Zorgvuldige voorbereidingen zorgen ervoor dat de grasmat goed beschermd is, dus Feyenoord supporters hoeven zich geen zorgen te maken over de staat van het veld. Na alle evenementen in de zomermaanden wordt er in aanloop naar het seizoen 2016-2017 een fonkelnieuwe grasmat gelegd in De Kuip.

Beleving voor jong en oud
De gigantische Monster Jam trucks racen en vliegen tijdens de show in het stadion over een speciaal ontworpen parcours vol obstakels. De spectaculaire races, stunts en acts zijn een beleving voor jong en oud! Wil jij deze editie van Monster Jam live meemaken in De Kuip? Kijk dan op www.monsterjam.nl voor alle informatie of om direct tickets te bestellen.

Zakelijke mogelijkheden
Alle stunts vanaf de mooiste en meest exclusieve plek in het stadion bekijken? Boek dan een Business Unit of Business Seat. Mail naar sales@feyenoord.nl voor meer informatie of om direct een plaats te reserveren.

Vier kaarten winnen
De Kuip mag tevens eenmaal vier kaarten weggeven voor Monster Jam. Kans maken op deze tickets voor dit bijzondere evenement in het mooiste stadion van Nederland?

Klik hier en doe mee aan de prijsvraag en win! (let op: meedoen aan deze prijsvraag kan tot en met woensdag 18 mei).