Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Mysterious2

De Kuip klaar voor twee zomerse dancefeesten

In De Kuip worden vandaag en morgen de laatste voorbereidingen getroffen voor de dancefeesten Cinéma in De Kuip en Mysterious, die op respectievelijk vrijdag 6 en zaterdag 7 juni plaatsvinden. Mede vanwege de verwachte weersomstandigheden beloven het twee fantastische feesten te worden.

Zowel Cinéma als Mysterious vindt plaats op het heilige gras van De Kuip, waar de afgelopen dagen al keihard is gewerkt om het podium, de VIP-tenten en de horecavoorzieningen op te bouwen. Vrijdag om 17.00 uur gaan de poorten op voor de bezoekers van Cinéma in De Kuip, die vervolgens via de spelerstunnel het veld betreden en daar kunnen genieten van optredens van onder andere Housequake, Benny Rodrigues, Franky Rizardo en Fajah Lourens. Belangrijke reisinformatie omtrent Cinéma in De Kuip vind je hier.

Wil jij er ook bij zijn tijdens de leukste vrijdagmiddagborrel van het jaar? Kaarten voor Cinéma in De Kuip zijn nog te verkrijgen via www.cinemaindekuip.nl

Een dag later is het tussen 12.00 en 23.00 uur de beurt aan Mysterious, dat rondom het stadion nog vier andere area's heeft, waar verschillende topartiesten optreden. Het belooft die dag zomers weer te worden met temperaturen tot wel 30 graden! Tijdens Mysterious worden twee reuzenparasols geplaatst die aangename schaduw creëren in volle zon. Voor degenen die willen bakken in de zon; neem vooral je strandlaken mee om heerlijk te liggen op het mooiste veld van Nederland!

Om je te beschermen tegen de zon kun je je in de Mysterious Market laten insmeren met zonnebrandcrème. Kleed je lekker zomers: trek je slippers, sleehakken of sneakers aan, want hakken zijn NIET toegestaan op het veld. Meer informatie is te vinden op www.mysterious-event.com

Bekijk hieronder de trailers van beide dancefeesten