Fanshop
Fanshop
4921415c47be5daeccf0df3cd4e5963b_734_0

De Kuip in juni toneel van interlands Nederlands elftal

De Kuip is begin juni toneel van twee interlands van het Nederlands elftal. Iets minder dan een maand na afloop van het Eredivisieseizoen speelt Oranje vriendschappelijk tegen Ivoorkust (zondag 4 juni om 19:30 uur), gevolgd door een WK-kwalificatiewedstrijd tegen Luxemburg op vrijdag 9 juni (aanvang 20:45 uur).

Wil jij het Nederlands elftal – mogelijk met een aantal Feyenoorders – in actie zien in De Kuip? De kaartverkoop voor de interlands is inmiddels gestart! Hieronder lees je de belangrijkste informatie hierover.

Indien je beide interlands in De Kuip wil bezoeken, heb je de mogelijkheid om een passe-partout aan te schaffen. Met een passe-partout (vanaf 27 euro per stuk) heb je toegang tot allebei de hierboven genoemde wedstrijden. Bij het aanschaffen van een passe-partout krijg je de tweede dagkaart voor de helft van de prijs!

Uiteraard zijn voor de interlands tegen Ivoorkust en Luxemburg ook losse kaarten verkrijgbaar, vanaf 18 euro per stuk. Kaarten en passe-partouts zijn vanaf nu te koop via www.dekuip.nl/oranje.