Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Mysterious

Dancefeesten op de grasmat opnieuw een succes

Net als vorig jaar hebben de dancefeesten Cinéma in De Kuip en Mysterious Festival ruim 12.000 bezoekers getrokken. Daarmee kan gesproken worden van een succesvol feestweekend op de grasmat van De Kuip.

Dat weekend begon op vrijdagavond met Cinéma in De Kuip, dat al weer voor het vierde jaar op rij plaatsvond. Onder andere Shermanology, Leroy Styles B2B en Stefan Vilijn zorgden voor een fantastische sfeer, zowel op de dansvloer als bij de VIP-tafels, die uitverkocht waren. Hoewel het weer niet altijd mee zat, zat de stemming er goed in, mede door de enorme overkapping die ervoor zorgde dat de bezoekers droog stonden. 

Op zaterdag waren de weersomstandigheden een stuk beter. De bezoekers van Mysterious Festival genoten daardoor niet alleen van de muziek, maar ook van de zon. Naast de Main Stage op het veld waren er rond het stadion nog een aantal area’s. Nieuw dit jaar waren een extra deep house/future house podium en het VIP-deck.

Ook werd er dit jaar bij beide feesten extra aandacht besteed aan special effects, wat voor prachtige taferelen zorgde. Nieuwsgierig? Bekijk de foto’s op de Facebook-pagina van Cinéma in De Kuip en de Facebook-pagina van Mysterious

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht van de data voor de edities van 2016? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.