Fanshop Tegemoetkoming
Fanshop Tegemoetkoming
jong%20fey-vvv3

Contract John Goossens ontbonden

John Goossens vertrekt bij Feyenoord. De club en de speler hebben besloten het contract van de 26-jarige middenvelder te ontbinden. Goossens is daardoor per direct vrij om op zoek te gaan naar een andere club. Bij Feyenoord had hij weinig uitzicht op speeltijd in het eerste elftal.

Goossens werd in de zomer van 2012 transfervrij door Feyenoord overgenomen van N.E.C. In de afgelopen twee seizoenen kwam hij in totaal in dertig competitiewedstrijden in actie, waarin hij drie doelpunten maakte. Goossens had in De Kuip nog een verbintenis tot medio 2016.

‘Ik wil zowel de mensen met wie ik heb samengewerkt als de supporters via deze weg bedanken voor de afgelopen jaren’, zegt Goossens. ‘Ik heb me altijd ontzettend welkom gevoeld bij de club, Feyenoord was voor mij een heel prettige omgeving om in te werken. Ik voel me alleen te veel voetballer om in deze situatie bij de club te blijven. Ik wil graag weer speelminuten gaan maken, vandaar dat we in overleg met Feyenoord tot deze beslissing zijn gekomen.’