Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Training%20marbela%2010-01-2018-25

Conditionele prikkels en heerlijke goals op middagtraining

Met een pittige middagtraining hebben de spelers van Feyenoord de tweede dag van het trainingskamp in Marbella afgesloten. Na de relatief rustige ochtendtraining moest de selectie op het Marbella Football Center woensdagmiddag flink aan de bak.

Na de warming-up werd de groep in drieën verdeeld, waarbij telkens twee teams het tegen elkaar opnamen in een intensief partijspel. Het andere team kreeg een aantal pittige tempolopen voor de kiezen. Dat deze conditionele prikkel niet ten koste ging van de scherpte, bewees onder meer Jens Toornstra. Hij wist met een prachtige lob keeper Justin Bijlow te verschalken, zoals te zien is in de videospeler, terwijl ook andere spelers op fraaie wijze trefzeker waren.

Na een kleine twee uur zat de training erop en stapten spelers moe maar voldaan de bus in. Donderdag traint de selectie één keer, waarna op vrijdagochtend de openbare training op het programma staat.

Volg #FeyenoordinMarbella
In de fotogalerij vind je de beste beelden van de woensdagmiddagtraining. Meer beelden en updates van het verblijf en de trainingen van Feyenoord in Marbella zijn uiteraard te zien op de officiele social mediakanalen van de club. Mis niets en volg het team op de voet via TwitterInstagram (check ook Instagram Stories) en Facebook.