Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Clasie maakt eerste meters op 1908

De spelers van Feyenoord konden vrijdag een nieuw gezicht begroeten op het trainingsveld. Jordy Clasie trainde voor het eerst mee met zijn nieuwe ploeggenoten, nadat hij woensdag terugkeerde in De Kuip.

Na zijn presentatie en contractondertekening maakte Clasie woensdag al vluchtig kennis met een aantal Feyenoorders. Op 1908 werd hij hartelijk begroet en volgde er een warm weerzien met enkele voormalig collega’s uit zijn eerdere periode bij Feyenoord, terwijl Clasie tevens een rondleiding kreeg door het fonkelnieuwe trainingscomplex.

Twee dagen later volgden dus ook zijn eerste stappen op het trainingsveld, waar Feyenoord in verband met de verwachte hitte vandaag al rond 9:00 uur begon. Met de ochtendtraining werkte de ploeg verder toe naar de openingswedstrijd van komende zondag (14:30 uur in De Kuip).

Kom zondag naar De Kuip!
Wil jij Feyenoord zondag voor het eerst dit seizoen aan het werk zien in eigen stadion? Kom dan naar de wedstrijd tegen Levante! Kaarten voor de openingswedstrijd koop je hier. Seizoenkaarthouders hebben automatisch toegang.

Training 27 Juli-2.JPG
Training 27 Juli-10.JPG
Training 27 Juli-1.JPG