Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
fbc%20diner-3

Business Club dineert met selectie in Portugal

Dineren met de selectie van Feyenoord. Die eer was donderdagavond weggelegd voor 44 leden van de Feyenoord Business Club (FBC), die in het spelershotel in Portugal aanschoven tussen de spelers en staf. Het avondmaal met de voetballers is voor de FBC een van de hoogtepunten van de georganiseerde trip naar het trainingskamp in de Algarve.

De afvaardiging van de FBC zette woensdagavond voet in Portugal, waarna een deel van de groep een dag later present was tijdens de training. De andere helft koos ervoor te gaan golfen, op een van de fraaie banen die de Algarve te bieden heeft. Eenmaal herenigd in het spelershotel genoot men in gezelschap van de Feyenoorders van een uitgebreid buffet.

De zakelijke relaties van de club hebben deze week gezelschap van enkele gelukkige prijswinnaars. Een reis voor twee personen naar het wintertrainingskamp van Feyenoord was een van de topprijzen die in december vergeven werden met de Feyenoord Adventskalender. Daarnaast werd, evenals afgelopen jaren, een lid van de vereniging Supporters steunen Feyenoord uitgenodigd om kosteloos mee te gaan met de FBC-reis.

Eenmaal aangeschoven aan tafel werd iedereen welkom geheten door Feyenoords algemeen directeur Eric Gudde. In zijn speech legde Gudde de nadruk op het unieke karakter van de avond. ‘Bij lang niet elke club gebeurt het dat relaties en supporters van de club aan tafel zitten met de spelers en trainer van het eerste elftal’, zei hij.

‘Voor onze leden is dit diner een prachtige ervaring en tevens een goede gelegenheid om elkaar op informele wijze beter te leren kennen’, sprak Dennis Lacasa, Sales Manager bij Feyenoord. ‘De groep bestaat deels uit een aantal vertrouwde gezichten, maar er zijn ook nieuwe leden bij die voor het eerst mee zijn. De sfeer is vanaf het eerste moment goed en er wordt veel gelachen. Bovendien is er een mooi programma samengesteld, met het diner van vanavond en het wedstrijdbezoek van morgen als hoogtepunten.’