Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
DSC03849

Breur IJzerhandel Rivium ondersteunt Feyenoord Jobscorer

Breur IJzerhandel Rivium zal dit seizoen het project Feyenoord Jobscorer op een bijzondere manier ondersteunen. Het onder meer in Capelle aan den IJssel gevestigde bedrijf, dat tevens aangesloten is bij de Feyenoord Business Club, levert tegen zeer scherpe tarieven diverse materialen en hulpmiddelen die de jongeren goed kunnen gebruiken bij de werkzaamheden die ze binnen het project uitvoeren.

Op uitnodiging van Breur legden de Jobscorers en hun begeleiders deze week een bezoek af aan het bedrijfspand, dat uitzicht biedt over de Brienenoordbrug. Na ontvangst met koffie en gevulde koeken met Feyenoord-logo namen de jongeren met bewondering kennis van de speciaal voor hen gereserveerde spullen, waar zij in de komende fases van het project gebruik van mogen maken. Niet alleen krijgt iedere deelnemer de beschikking over werkkleding en werkschoenen, ook was een zeer divers aanbod van gereedschappen en hulpmaterialen voor hen klaargelegd.

‘Op deze manier willen wij het project Jobscorer ondersteunen’, lichtte Ben Kemp, zelf Feyenoord-supporter, namens Breur toe. Kemp nam via een aan de FBC gegeven presentatie over Feyenoord Jobscorer kennis van het project. ‘Het project sprak me meteen aan, maar mijn enthousiasme nam nog verder toe op het moment dat ik de positieve ervaringen uit de praktijk aanhoorde. Werkgevers van andere bedrijven vertelden op welke wijze zij gebruik maken van de inzet van de deelnemers. Door tegen een scherp tarief ons materiaal beschikbaar te stellen, dragen wij op onze manier bij aan het project.’

Feyenoord Jobscorer, dat eerder deze maand werd verkozen tot Profproject van het jaar en waarin jongeren met een Wa-jong uitkering de kans krijgen om werkervaring op te doen binnen de organisatie van Feyenoord en De Kuip, is een van de projecten waarmee Feyenoord de samenleving op een positieve manier probeert te beïnvloeden. Kijk voor meer informatie over de maatschappelijke projecten van de club op www.feyenoord.nl/mvo.