Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Eric Botteghin: ‘Leuk om de supporters zondag weer in De Kuip te zien’

Eric Botteghin kijkt uit naar de openingswedstrijd in De Kuip, waarin Levante U.D. de tegenstander is. De Braziliaanse verdediger ziet het duel met de ploeg uit de Spaanse Primera División als de laatste test in aanloop naar de confrontatie met PSV.

‘We hebben nog één wedstrijd om er alles aan te doen om klaar te zijn voor die wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal,’ zegt Botteghin voor de camera van Feyenoord TV. ‘Wij hebben bijna dezelfde selectie als vorig seizoen. Dat is denk ik een voordeel. Het samenspel loopt daardoor al goed.’

Het team van trainer Giovanni van Bronckhorst werkte vrijdagmiddag een besloten training af op weg naar de ontmoeting met Levante. ‘Natuurlijk is het nog een wedstrijd in de voorbereiding, maar we gaan er alles aan doen om ook deze wedstrijd te winnen,’ beloofde Botteghin.

 

‘Dat is goed voor het goede gevoel en het vertrouwen richting het duel met PSV. Volgende week zaterdag spelen we weer om een prijs en die willen we winnen. Maar het is leuk om zondag al in De Kuip te spelen en onze supporters weer te zien. Het voelt goed om de steun te voelen.’

Kom zondag naar De Kuip!
Wil jij Feyenoord zondag voor het eerst dit seizoen aan het werk zien in eigen stadion? Kom dan naar de wedstrijd tegen Levante! Kaarten voor de openingswedstrijd koop je hier. Seizoenkaarthouders hebben automatisch toegang.