Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
#KrachtvanFeyenoord

Boomlange Feyenoord-basketballers bezoeken Sophia

De #KrachtvanFeyenoord was letterlijk en figuurlijk goed zichtbaar in Sophia Kinderziekenhuis. Drie boomlange spelers van Feyenoord Basketball kwamen de kinderen op verschillende afdelingen vandaag namelijk een hart onder de riem steken.

Het verrassingsbezoek van Jeroen van der List, Willem Brandwijk en Raidell de Pree leidde tot veel lachende gezichten en tot nog meer vragen. Van de hoeveelheid trainingen per week en de schoenmaat van de spelers: alles kwam voorbij in een speciale uitzending van Sophia TV. Natuurlijk werden er ook cadeautjes en handtekeningen uitgedeeld.

Opvrolijken
De drie basketballers vonden het bezoek zelf minstens net zo bijzonder als de kinderen. ‘Zodra ik iemand een bal in z’n handen geef, zie je al een glimlach,’ vertelt Jeroen van der List. ‘Wat voor ons een kleine moeite is, betekent heel veel voor een kind. Je zag dat ze enorm opleefden door onze komst.’

Multisport
Feyenoord Basketball maakt sinds 2017 onderdeel uit van de multisportclub Feyenoord. Onder die paraplu zijn verschillende sporten verzameld, waaronder de beroemde voetbaltak. Dankzij de bundeling van diverse sportdisciplines komt de #KrachtvanFeyenoord nog breder tot zijn recht in sociaal-maatschappelijke programma’s en activiteiten. Het uiteindelijke doel is om op zoveel mogelijk levens een positieve impact te hebben met Feyenoord.