Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
#KrachtvanFeyenoord

Boksiconen geven clinic aan leerlingen S.V. GIO

Een groep van S.V. GIO kreeg dinsdagochtend een boksclinic op een bijzondere locatie van gerenommeerde sporters. Leerlingen van een internationale schakelklas werden rondom het grasveld in De Kuip onder handen genomen door oud-olympiër Rudi Lubbers, Artjom Kasparian (toekomstig deelnemer aan Olympische Spelen) én profbokser Stephan Danyo.

‘Het is belangrijk dat je jezelf kunt verdedigen. Dat is the noble art of self defence,’ legt Rudi Lubbers, ooit nog de tegenstander van Muhammad Ali, rustig uit in De Kuip. ‘Dat moet kinderen worden bijgebracht. Respect tonen voor je medemens en een beetje naastenliefde. Prachtig, toch?’

Bekijk het hele item van Feyenoord TV, met ook interviews met Stephan Danyo en Ton Strooband, in de videospeler.

#MorethanFootball actieweken
Om stil te staan bij en aandacht te vragen voor de maatschappelijke impact nam Feyenoord tussen 19 maart en 9 april deel aan de #MorethanFootball actieweken. Deze werden georganiseerd door het European Football for Development Network (EFDN). Van dit netwerk zijn tientallen clubs in Europa lid, waaronder Feyenoord, Celtic, Benfica, Tottenham Hotspur en Schalke 04.

Feyenoord brengt mensen in beweging en is er voor iedereen in de samenleving. Door sportdeelname en een gezonde leefstijl te stimuleren, draagt de club bij aan meer toekomst voor en verbinding tussen zijn supporters en de inwoners van Rotterdam. Van jong tot oud, onafhankelijk van geloof, sekse, seksuele voorkeur of afkomst.

Feyenoord Foundation
Wil je meer weten over de maatschappelijke projecten van Feyenoord? Neem dan een kijkje op www.feyenoord.nl/foundation