Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
#KrachtvanFeyenoord

Bijzondere Feyenoord-middag in Sophia Kinderziekenhuis

Het bezoek aan het Sophia Kinderziekenhuis is behalve voor de kinderen ook voor de Feyenoord-selectie ieder jaar weer bijzonder. Het was dinsdag opnieuw een middag waarop de lach door de aanwezigheid van de spelers en staf nooit ver weg was.

Met een handtekening, foto of een praatje toverde de Feyenoord-selectie tijdens het jaarlijkse bezoek aan het Sophia Kinderziekenhuis bij zowel kinderen als ouderen een lach op het gezicht. En ook bij de selectieleden was die gezichtsuitdrukking nooit ver weg.

Cheque van €35.606,36
Aanvoerder en ambassadeur Robin van Persie bracht een cheque mee van €30.606,36, die hij hoogstpersoonlijk opwaardeerde naar €35.606,36, maar de kinderen hadden ook dingen voor de spelers bedacht.

Zo werd er opgetreden voor Van Persie en Giovanni van Bronckhorst, speelden anderen fanatiek een wedstrijdje tafelvoetbal, werd er door jong en oud gesprongen op een Feyenoord-springkussen en was er genoeg tijd voor een praatje.

Dag in Sophia door de ogen van Ayoub
Yassin Ayoub bracht de dag door met een patiëntje uit het Sophia Kinderziekenhuis en door hun ogen beleef je de speciale dag. Bekijk de reportage in de videospeler.