Fanshop
Fanshop
Stadion%20Fenerbahce

Bijna 400 supporters steunen Feyenoord in Istanbul

Feyenoord kan aanstaande donderdag in de uitwedstrijd tegen Fenerbahçe rekenen op de steun van een kleine vierhonderd supporters. In totaal hebben 386 supporters de afgelopen periode via de club een kaart gekocht voor het tweede groepsduel in de Europa League. Zij zullen Feyenoord donderdagavond aanmoedigen vanuit het bezoekersvak van het Şükrü Saracoğlustadion, dat plaats biedt aan 52.000 toeschouwers.

Feyenoord Fan Embassy
Voor het eerst rondom een Europese uitwedstrijd richt Feyenoord in Istanbul de Feyenoord Fan Embassy in. Dit is een vaste locatie waar Feyenoord-supporters op de wedstrijddag terecht kunnen voor vragen, extra informatie of andere zaken waarbij de club van dienst kan zijn. De Feyenoord Fan Embassy wordt bemand door medewerkers van Feyenoord.

Alle Feyenoord-supporters met een wedstrijdkaart hebben maandag per mail belangrijke informatie ontvangen over hun reis naar Istanbul en het wedstrijdbezoek. De wedstrijd tussen Fenerbahçe en Feyenoord begint donderdag om 21:05 uur.

Overige Europese uitduels
Kaartverkoopinformatie over de volgende Europese uitwedstrijd (tegen Zorya Luhansk op donderdag 3 november) wordt volgende week bekend gemaakt. Dit duel wordt niet gespeeld in Luhansk, maar in het Chornomorets Stadium in Odessa. Naar verwachting wordt kaartverkoopinformatie over het uitduel met Manchester United (donderdag 24 november) half oktober bekendgemaakt.

Hoewel Feyenoord streeft naar het verkrijgen van zoveel mogelijk uitkaarten, geldt voor de Europese uitduels het voorbehoud dat bepaalde omstandigheden de club ertoe kunnen dwingen haar beleid ten aanzien van de kaartverkoop aan te passen. De randvoorwaarden voor elke wedstrijd worden bepaald door de ontvangende club en lokale autoriteiten.