Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
KNVB%20Beker

Bezoekersinformatie KNVB bekerfinale

Op zondag 24 april wordt in De Kuip de jaarlijkse bekerfinale gespeeld. Feyenoord en FC Utrecht zullen die dag in een uitverkocht stadion gaan uitmaken wie zich de winnaar van de KNVB beker van het seizoen 2015-2016 mag noemen. De bezoekers van de bekerfinale moeten rekening houden met de volgende punten.

• In verband met de enorme belangstelling voor deze wedstrijd wordt zeer grote drukte rond het stadion verwacht. Houd daarom rekening met een langere reistijd en kom op tijd. Het stadion is vanaf 15.30 uur geopend. 
• Schakel uw navigatie apparatuur uit en houd onderstaande routes aan.
• Indien u niet in het bezit bent van een parkeerkaart voor deze wedstrijd, dan adviseren wij u om met het openbaar vervoer te komen. Er zijn geen parkeerplaatsen in de directe omgeving van het stadion beschikbaar.

Route en parkeren 

Personen in het bezit van een parkeerkaart P1, P2, Parkeergarage Veranda (P5 Garage), P6: Neem op de A16 afslag 24 Feijenoord. Volg de aanwijzingen IJsselmonde Feijenoord Havens 1000-1200 en vervolgens de borden naar de parkeerterreinen. 

Personen in het bezit van een parkeerkaart P3/4, P8 of P5C: Neem op de A16 afslag 25 Capelle a/d IJssel (neem NIET afslag 24!). Volg de afslag Rotterdam Centrum en na 300 meter de borden P-De KUIP. Deze weg gaat over in de Maasboulevard die vervolgens weer over gaat in Boompjes. Ga bij de stoplichten links de Erasmusbrug op. Aan het eind van de Erasmusbrug links sorteren om vervolgens bij de stoplichten links de Laan op Zuid op te rijden. Blijf deze weg volgen en rij vervolgens het Varkenoordseviaduct over (volg de borden P1 t/m P6). Ga bij de verkeerslichten linksaf voor P5C, rechtsaf voor P8 en rechtdoor voor P3/4. Neem de eerste afslag om P3/4 op te rijden. 

Openbaar vervoer
Stadion Feijenoord is op meerdere manieren goed bereikbaar met het openbaar vervoer. 

Vanaf Centraal Station Rotterdam: 
- Met de pendeltreinen richting station Stadion Feijenoord. (Vanaf 15.00 uur)
- Tramlijn 12 of 23 richting Beverwaard – uitstappen bij halte Stadion Feijenoord 

Vanaf Zuidplein: 
- Metro richting Centraal Station – bij station Wilheminaplein overstappen op tramlijn 12 of 23 richting Beverwaard – uitstappen bij halte Stadion Feijenoord 

Vanaf P+R Slinge:
- Metro richting Centraal Station – bij station Wilheminaplein overstappen op tramlijn 12 of 23 richting Beverwaard – uitstappen bij halte Stadion Feijenoord

Vanaf Station Lombardijen:
- Tramlijn 2 richting Charlois – uitstappen bij halte Beukendaal, ca. 5 minuten lopen 

Gratis reizen met de RET
In tegenstelling tot eerdere berichtgeving, kunnen supporters aanstaande zondag op vertoon van hun wedstrijdkaart voor de bekerfinale gratis reizen in alle tram- en buslijnen van de RET. De tramhalte Stadion Feijenoord is zondag te bereiken via tramlijnen 12 en 23.