Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord Vrouwen 1

Bezoekersinformatie Feyenoord V1 - FC Twente V1

Vrijdag speelt Feyenoord Vrouwen 1 op Varkenoord tegen de regerend landskampioen FC Twente (aanvang 19:30 uur). Feyenoord Vrouwen 1 is na een 1-2 overwinning op bezoek bij stadgenoot Excelsior de nieuwe koploper in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen. FC Twente bezet op dit moment de tweede positie op de ranglijst met slechts 1 punt minder dan Feyenoord. Heb jij kaarten voor deze wedstrijd? Neem dan onderstaande informatie goed door voor jouw bezoek aan het complex.
Toegang
Jouw aangeschafte wedstrijdticket geeft toegang tot deze wedstrijd. Je kunt jouw ticket downloaden via jouw account in de Ticketshop. Heb jij jouw kaart per post ontvangen? Zorg dan dat je deze bij je hebt. Extra wedstrijdkaarten kopen kan tussen 18:00 uur en 20:00 uur bij de loketten van Service & Tickets bij De Kuip. Je kunt hier contant en met pin betalen. De poorten van Varkenoord zijn vanaf 18:00 uur geopend, anderhalf uur voor de aftrap.

Coronatoegangsbewijs noodzakelijk
Voor het bezoeken van deze wedstrijd dien je naast een geldig wedstrijdticket ook in het bezit te zijn van een coronatoegangsbewijs. Dit kan in de vorm van een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud, herstelbewijs (maximaal 6 maanden oud) of een vaccinatiebewijs (geldig vanaf veertien dagen na volledige vaccinatie). Deze kunnen worden aangemaakt via de CoronaCheckApp of coronacheck.nl. Supporters met een wedstrijdkaart kunnen via Testenvoortoegang een afspraak maken voor een (gratis) sneltest. Voor supporters onder de 13 jaar volstaat een wedstrijdticket om binnen te komen.

Houd je ticket, coronabewijs en ID gereed
Bij de ingang van Varkenoord wordt om drie zaken gevraagd: een wedstrijdticket, een geldig ID-bewijs en een negatieve test, herstelbewijs of vaccinatiebewijs in de CoronaCheck-app of per mail. Let op: download voor vertrek al je QR-code en zet deze in de CoronaCheck-app en in het geval van een vaccinatiebewijs op ‘NL’. Zorg bovendien dat je de drie hierboven genoemde zaken gereed hebt bij de ingang. 

Tot vrijdagavond!
Alvast bedankt voor jouw support tijdens deze thuiswedstrijd tegen FC Twente in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen! Wij wensen jou alvast een mooie wedstrijd toe!