Fanshop
Fanshop
IMG_9484

Bezoekersinformatie Feyenoord – PSV

Bijna 50.000 Feyenoorders maken zondag de reis naar De Kuip, die vanaf 14:30 uur toneel is van de kraker tussen Feyenoord en PSV. Met de steun van het legioen gaat het team van trainer Giovanni van Bronckhorst op jacht naar een overwinning op de landskampioen en daarmee de tiende achtereenvolgende zege in de Eredivisie. Ben jij er zondag ook bij in De Kuip? In dit bericht lees je belangrijkste reis- en bezoekersinformatie.

Kom op tijd naar De Kuip!
Feyenoord verwacht voor de topper tegen PSV grote drukte in en rondom het stadion. Om die reden adviseert de club om bijtijds naar De Kuip te komen. Ga goed voorbereid op weg en vertrek op tijd, zodat je geen minuut mist van de wedstrijd. De toegangspoorten van het stadion gaan om 13:00 uur open, anderhalf uur voor de aftrap.

Voorkom onnodige wachttijd bij de stadionpoorten
Bij de laatste thuiswedstrijden van Feyenoord kwam de instroom van supporters laat op gang. Gevolg is dat er kort voor de aftrap lange rijen voor de stadionpoorten ontstaan en niet iedereen op tijd is voor het begin van de wedstrijd. Voorkom onnodige wachttijd voor jezelf en je medesupporters door ruim op tijd het stadion te betreden, zodat niemand een minuut hoeft te missen van de wedstrijd en alle supporters de volle negentig minuten achter het team kunnen staan.

Werkzaamheden metrostation Zuidplein
Vanwege werkzaamheden aan het spoor rijdt de metro zondag beperkt bij station Zuidplein. De RET zet pendelbussen in tussen metrostations Maashaven, Zuidplein en Slinge. Meer informatie hierover en een uitgebreid reisadvies vind je hier.

Openbaar vervoer
Feyenoord raadt bezoekers van de wedstrijd tegen PSV aan om met het openbaar vervoer naar De Kuip te komen. Feyenoord-supporters kunnen zoals bij iedere thuiswedstrijd drie uur voor en na de thuiswedstrijden van Feyenoord gratis reizen in alle tram- en buslijnen van de RET. Het gratis vervoer is geldig op vertoon van een wedstrijdkaart, in alle RET tram- en buslijnen.

Parkeren Beverwaard
Bezoekers die per auto naar De Kuip reizen, kunnen hun auto ook parkeren op P+R Beverwaard, aan de Edo Bergsmaweg 1 in Rotterdam. Vanaf dit parkeerterrein kun je op vertoon van je seizoen- of wedstrijdkaart gratis van en naar De Kuip reizen via Tramlijn 12 of 23. Via www.vanAnaarBeter.nl kun je voorafgaand aan je reis bekijken waar in Nederland wegwerkzaamheden zijn.

Laat De Kuip rood-wit kleuren
In de aanloop naar Feyenoord – PSV gaven onder meer Giovanni van Bronckhorst en Tonny Vilhena al aan hoe belangrijk de steun van het legioen kan zijn. Kom voor de wedstrijd even langs in de Fanshops bij De Kuip, waar je profiteert van 30% korting op alle Feyenoord-vlaggen. Op naar een fantastische sfeer in het stadion!

Volg #feypsv op social media
Wil je als eerste het laatste nieuws lezen over Feyenoord – PSV of wil je extra in de stemming komen voor de wedstrijd? Volg alles rondom de topper in De Kuip op social media (hashtag #feypsv), via de officiële accounts van Feyenoord op TwitterFacebook en Instagram óf via de nieuwe Feyenoord App, waar alle posts van Feyenoord op Twitter en Instagram in één overzicht te zien zijn.

Fouilleren
Bij het betreden van het stadion vindt rondom de toegangspoorten een fouillering plaats. Houd hier rekening mee en kom op tijd naar De Kuip.

Hou de trappen vrij
Hoewel er genoeg zitplaatsen zijn in het stadion, komt het voor dat mensen op de trap plaatsnemen. Om veiligheidsredenen dienen de trappen echter vrij te blijven. Feyenoord vraagt daarom iedereen om uitsluitend plaats te nemen op het vak en de stoel waar hij of zij recht op heeft. Bij vakken met ongenummerde stoelen het vriendelijke verzoek om de stoeltjes niet te gebruiken voor jassen of tassen. Denk aan je medesupporters en schuif zo ver mogelijk door.

Steun Feyenoord positief!
Feyenoord hoopt zondag op een mooie en succesvolle middag in De Kuip en rekent hierbij op de positieve steun van het legioen. De club verzoekt alle bezoekers dan ook zich te onthouden van kwetsende of racistische spreekkoren en geen (illegaal) vuurwerk en/of fakkels af te steken.

Feyenoord rekent op ieders medewerking en wenst alle supporters een prettige reis en een geslaagde middag in De Kuip toe!