Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
IMG_9484

Bezoekersinformatie Feyenoord – FC Utrecht

De volgende uitverkochte thuiswedstrijd komt eraan. In een afgeladen Kuip en met de steun van bijna 50.000 supporters neemt Feyenoord het zondag op tegen FC Utrecht. Het duel in de 31ste speelronde van de Eredivisie begint om 14:30 uur. Kom jij ook naar het stadion? In dit bericht lees je de belangrijkste reis- en bezoekersinformatie voor Feyenoord – FC Utrecht.

Kom op tijd naar De Kuip!
Feyenoord verwacht voor de wedstrijd tegen FC Utrecht grote drukte in en rondom het stadion. Om die reden adviseert de club om bijtijds naar De Kuip te komen. Ga goed voorbereid op weg en vertrek op tijd, zodat je geen minuut mist van de wedstrijd. De toegangspoorten van het stadion gaan om 13:00 uur open, anderhalf uur voor de aftrap.

DJ op buitenterras De Vereeniging
Voorafgaand aan de wedstrijd verzorgt een DJ met saxofonist de muziek op het terras bij De Vereeniging. Ook hebben supporters op de Olympiazijde de mogelijkheid om daar Vlees in De Kuip van de BBQ en drinken aan te schaffen. Afhankelijk van het resultaat van de wedstrijd zijn na afloop alle supporters welkom voor een hapje en een drankje bij De Vereeniging en/of op het buitenterras, dat bereikbaar is via het stadionterrein. 

Let op: geen pendeltreinen van en naar Rotterdam Stadion
Vanwege werkzaamheden aan het spoor rijden er zondag geen pendeltreinen tussen Rotterdam Centraal en Rotterdam Stadion. Ook rijden er geen treinen tussen Rotterdam Zuid en Dordrecht. Een aangepast reisadvies voor supporters die zondag met de trein naar De Kuip reizen vind je hier. Kijk zondag voor het meest actuele reisadvies en/of eventuele extra vertragingen op www.ns.nl.

Voorkom onnodige wachttijd bij de stadionpoorten
Bij de laatste thuiswedstrijden van Feyenoord kwam de instroom van supporters laat op gang. Gevolg is dat er kort voor de aftrap lange rijen voor de stadionpoorten ontstaan en niet iedereen op tijd is voor het begin van de wedstrijd. Voorkom onnodige wachttijd voor jezelf en je medesupporters door ruim op tijd het stadion te betreden, zodat niemand een minuut hoeft te missen van de wedstrijd en alle supporters de volle negentig minuten achter het team kunnen staan.

Openbaar vervoer
Feyenoord raadt bezoekers van de wedstrijd tegen FC Utrecht aan om met het openbaar vervoer naar De Kuip te komen. Feyenoord-supporters kunnen zoals bij iedere thuiswedstrijd drie uur voor en na de thuiswedstrijden van Feyenoord gratis reizen in alle tram- en buslijnen van de RET. Het gratis vervoer is geldig op vertoon van een wedstrijdkaart, in alle RET tram- en buslijnen.

Parkeren Beverwaard
Bezoekers die per auto naar De Kuip reizen, kunnen hun auto ook parkeren op P+R Beverwaard, aan de Edo Bergsmaweg 1 in Rotterdam. Vanaf dit parkeerterrein kun je op vertoon van je seizoen- of wedstrijdkaart gratis van en naar De Kuip reizen via Tramlijn 12 of 23. Via www.vanAnaarBeter.nl kun je voorafgaand aan je reis bekijken waar in Nederland wegwerkzaamheden zijn.

Feyenoord Fanshops
Voor het betreden van het stadion ben je van harte welkom in de Feyenoord Fanhops. Beide clubwinkels bij De Kuip zijn uiteraard geopend en je kan er terecht voor een groot aantal clubartikelen, waarbij je ook kan profiteren van fraaie kortingen.

Volg #feyutr op social media
Wil je als eerste het laatste nieuws lezen over Feyenoord – FC Utrecht of wil je extra in de stemming komen voor de wedstrijd? Volg alles rondom het duel in De Kuip op social media (hashtag #feyutr), via de officiële accounts van Feyenoord op TwitterFacebook en Instagram óf via de nieuwe Feyenoord App, waar alle posts van Feyenoord op Twitter en Instagram in één overzicht te zien zijn.

Fouilleren
Bij het betreden van het stadion vindt rondom de toegangspoorten een fouillering plaats. Houd hier rekening mee en kom op tijd naar De Kuip.

Hou de trappen vrij
Hoewel er genoeg zitplaatsen zijn in het stadion, komt het voor dat mensen op de trap plaatsnemen. Om veiligheidsredenen dienen de trappen echter vrij te blijven. Feyenoord vraagt daarom iedereen om uitsluitend plaats te nemen op het vak en de stoel waar hij of zij recht op heeft. Bij vakken met ongenummerde stoelen het vriendelijke verzoek om de stoeltjes niet te gebruiken voor jassen of tassen. Denk aan je medesupporters en schuif zo ver mogelijk door.

Steun Feyenoord positief!
Feyenoord hoopt zondag op een mooie en succesvolle middag in De Kuip en rekent hierbij op de positieve steun van het legioen. De club verzoekt alle bezoekers dan ook zich te onthouden van kwetsende of racistische spreekkoren en geen (illegaal) vuurwerk en/of fakkels af te steken.

Feyenoord rekent op ieders medewerking en wenst alle supporters een prettige reis en een geslaagde middag in De Kuip toe!