Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
IMG_6645

Bezoekersinformatie Feyenoord – FC Groningen

De Kuip stroomt zaterdagavond voor de derde keer dit jaar volledig vol voor een thuiswedstrijd van Feyenoord. Het team van trainer Giovanni van Bronckhorst neemt het op tegen FC Groningen (aanvang 19:45 uur) en kan de achtste competitieoverwinning op rij boeken. Kom jij ook naar De Kuip? In dit bericht lees je de belangrijkste reis- en bezoekersinformatie.

Mis geen minuut
Feyenoord verwacht ook voor de thuiswedstrijd tegen FC Groningen grote drukte in en rondom het stadion. Om die reden adviseert de club om bijtijds naar De Kuip te komen. Vertrek op tijd, zodat je geen minuut mist van de wedstrijd. De toegangspoorten van het stadion gaan om 18:15 uur open, anderhalf uur voor de aftrap.

Voorkom onnodige wachttijd bij de stadionpoorten
Bij de laatste thuiswedstrijden van Feyenoord kwam de instroom van supporters laat op gang. Gevolg is dat er kort voor de aftrap lange rijen voor de stadionpoorten ontstaan en niet iedereen op tijd is voor het begin van de wedstrijd. Voorkom onnodige wachttijd voor jezelf en je medesupporters door ruim op tijd het stadion te betreden, zodat niemand een minuut hoeft te missen van de wedstrijd en alle supporters de volle negentig minuten achter het team kunnen staan.

Winterse weersomstandigheden
Het belooft zaterdag ook in Rotterdam een koude, winterse dag te worden, waarbij de temperatuur kan dalen tot een aantal graden onder het vriespunt. De gevoelstemperatuur kan met name ’s avonds nog lager liggen. Houd hier rekening mee, kleed je warm aan en zorg eventueel voor (extra) bescherming tegen de kou.

Kameraadjeswedstrijd
Feyenoord – FC Groningen is de derde Kameraadjeswedstrijd van dit seizoen. Dit betekent dat er zaterdagavond zo’n drieduizend leden van Feyenoords Juniorclub te gast zijn in De Kuip. Feyenoord wenst hen alvast een onvergetelijke avond toe!

Openbaar vervoer
Feyenoord raadt bezoekers van de wedstrijd tegen FC Groningen aan om met het openbaar vervoer naar De Kuip te komen. Feyenoord-supporters kunnen zoals bij iedere thuiswedstrijd drie uur voor en na de thuiswedstrijden van Feyenoord gratis reizen in alle tram- en buslijnen van de RET. Het gratis vervoer is geldig op vertoon van een wedstrijdkaart, in alle RET tram- en buslijnen.

Parkeren Beverwaard
Bezoekers die per auto naar De Kuip reizen, kunnen hun auto ook parkeren op P+R Beverwaard, aan de Edo Bergsmaweg 1 in Rotterdam. Vanaf dit parkeerterrein kun je op vertoon van je seizoen- of wedstrijdkaart gratis van en naar De Kuip reizen via Tramlijn 12 of 23. Via www.vanAnaarBeter.nl kun je voorafgaand aan je reis bekijken waar in Nederland wegwerkzaamheden zijn.

Volg #feygro op social media
Wil je als eerste het laatste nieuws lezen over Feyenoord – FC Groningen of wil je extra in de stemming komen voor de wedstrijd? Volg alles rondom de wedstrijd in De Kuip op social media (hashtag #feygro), via de officiële accounts van Feyenoord op TwitterFacebook en Instagram óf via de nieuwe Feyenoord App, waar alle posts van Feyenoord op Twitter en Instagram in één overzicht te zien zijn.

Fouilleren
Bij het betreden van het stadion vindt rondom de toegangspoorten een fouillering plaats. Houd hier rekening mee en kom op tijd naar De Kuip.

Hou de trappen vrij
Hoewel er genoeg zitplaatsen zijn in het stadion, komt het voor dat mensen op de trap plaatsnemen. Om veiligheidsredenen dienen de trappen echter vrij te blijven. Feyenoord vraagt daarom iedereen om uitsluitend plaats te nemen op het vak en de stoel waar hij of zij recht op heeft. Bij vakken met ongenummerde stoelen het vriendelijke verzoek om de stoeltjes niet te gebruiken voor jassen of tassen. Denk aan je medesupporters en schuif zo ver mogelijk door.

Steun Feyenoord positief!
Feyenoord hoopt zaterdag op een mooie en succesvolle avond in De Kuip en rekent hierbij op de positieve steun van het legioen. De club verzoekt alle bezoekers dan ook zich te onthouden van kwetsende of racistische spreekkoren en geen (illegaal) vuurwerk en/of fakkels af te steken.

Feyenoord rekent op ieders medewerking en wenst alle supporters een prettige reis en een geslaagde avond in De Kuip toe!