Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
De Club

Bezoekersinformatie Feyenoord – Atlético Madrid

Feyenoord sluit zondag de voorbereiding af met de traditionele openingswedstrijd. Een prachtig affiche, want met Spaans landskampioen Atlético Madrid komt er een toptegenstander naar De Kuip. De aftrap is om 17:00 uur. Ben jij erbij of ben je nog van plan een kaart te bestellen voor deze mooie wedstrijd? Neem dan onderstaande bezoekersinformatie goed door.

Openingswedstrijd
Mooi dat je er zondag bij bent of wil zijn in De Kuip! De openingswedstrijd is terug van weggeweest en de club kijkt ernaar uit hierbij weer supporters te ontvangen. Kaarten (bij)bestellen kan hier!

Reünie oud-Feyenoord
Het stadion is bij de Openingswedstrijd ook weer het toneel van de reünie van oud-Feyenoorders. Voor de wedstrijd betreden de helden van weleer het veld voor een groepsfoto. Tevens wordt voor de aftrap een minuut stilte gehouden voor de overleden Feyenoorders.

Tijdsloten voor toegangspoorten
De poorten van het stadion gaan zondag om 15:00 uur open, twee uur voor de aftrap. Vanwege de huidige coronamaatregelen vraagt de club supporters gespreid naar binnen te gaan. Supporters met een wedstrijdkaart ontvangen een mail met de tijd waarop zij het stadion kunnen betreden. Feyenoord adviseert alle supporters op de aangegeven tijd naar het stadion te komen om de toestroom te verbeteren en de wachtrij te verkorten.

Mogelijk langere rijen
Feyenoord vraagt supporters om zondag rekening te houden met mogelijk langere wachtrijen voor de stadionpoorten. Dit vanwege de tijdrovende controles op wedstrijdtickets en Coronatoegangsbewijzen. Bovendien zullen bij deze wedstrijd nog niet alle poorten geopend zijn en kan er ook bij catering sprake zijn van langere wachttijden dan normaal.
Feyenoord betreurt dit uiteraard maar de club, de bedrijven waar het personeel van inhuurt en de cateraars hebben net als rest van de evenementen- en horecabranche momenteel te maken met personeelstekorten.

Coronatoegangsbewijs noodzakelijk
Voor het bezoeken van deze wedstrijd dien je naast een geldig wedstrijdticket ook in het bezit te zijn van een coronatoegangsbewijs. Dit kan in de vorm van een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud, herstelbewijs (maximaal 6 maanden oud) of een vaccinatiebewijs (geldig vanaf veertien dagen na volledige vaccinatie). Deze kunnen worden aangemaakt via de CoronaCheckApp of coronacheck.nl. Supporters met een wedstrijdkaart kunnen via Testenvoortoegang een afspraak maken voor een (gratis) sneltest. Voor supporters onder de 13 jaar volstaat een wedstrijdticket om binnen te komen.

Houd je ticket, coronabewijs en ID gereed
Bij de poorten van het stadion wordt om drie zaken gevraagd: een wedstrijdkaart, een geldig ID-bewijs en een negatieve test, herstelbewijs of vaccinatiebewijs in de CoronaCheck-app of per mail. Let op: download voor vertrek al je QR-code en zet deze in de CoronaCheck-app en in het geval van een vaccinatiebewijs op ‘NL’. Zorg bovendien dat je de drie hierboven genoemde zaken gereed hebt bij de poort; dit versnelt de instroom. In de rij wordt de anderhalve meter gehanteerd. Eenmaal binnen ben je niet verplicht deze afstand te bewaren en zijn mondkapjes niet verplicht.

Tassenbeleid
Wegens het aangescherpte tassenbeleid gelden er specifieke regels voor een bezoek aan het stadion. Alleen tassen van A4 formaat (30,0 cm x 21,0 cm x 10,0 cm) worden toegelaten. Tassen (of koffers of andere goederen) groter dan A4 zullen (op eigen risico) worden ingenomen. Na afloop van de wedstrijd is het mogelijk om de tas weer op te halen.

Vervoer
Feyenoord adviseert supporters indien mogelijk zoveel mogelijk met de fiets of scooter naar het stadion te komen. Reis je met het OV? Houd je dan ook daar aan de regels en richtlijnen. Het dragen van een mondkapje is verplicht. Reis je met de trein? Op de wedstrijddag stoppen er treinen op Station Rotterdam Stadion.

Overige informatie
Jouw seizoenkaart is deze wedstrijd niet geldig. Je hebt alleen toegang via het gekochte wedstrijdticket of geclaimde wedstrijdkaart. Je kunt jouw ticket downloaden via jouw account in de Ticketshop. De netten van het Europese duel zijn voor dit duel verwijderd, maar de palen voor het bevestigen van deze netten blijven staan. Deze palen zijn alleen geplaatst aan de Maas- en Stadionzijde.

Tot zondag!
Feyenoord is blij dat er weer veel supporters in het stadion mogen om een mooie voetbalmiddag te beleven. Het team en de staf kijken er ook naar uit. Feyenoord gaat ervan uit dat iedereen de club en het team positief ondersteunt, rekent wat betreft bovenstaande punten op ieders medewerking en hoopt op een leuke oefenwedstrijd. Tot zondag!