Fanshop Tickets
; Fanshop Tickets
De Club

Bezoekersinformatie Feyenoord – ADO Den Haag

Feyenoord speelt zondag de tweede thuiswedstrijd op rij. De aftrap in De Kuip is om 12:15 uur. Kom je naar het stadion? Neem dan onderstaande reis- en bezoekersinformatie goed door.

Houd 1,5 meter afstand – je club rekent op jou!
Feyenoord roept alle supporters die aanstaande zondag naar De Kuip komen op om zich te houden aan de RIVM-regels en 1,5 meter afstand te houden. De club doet dit mede naar aanleiding van een waarschuwing vanuit de gemeente Rotterdam, nadat de regels tijdens de thuiswedstrijd tegen FC Twente afgelopen zondag niet altijd door iedereen werden nageleefd.

De boodschap die Feyenoord heeft gekregen is duidelijk: Feyenoord en de supporters krijgen zondag een laatste kans. Houd je daarom aan de regels en maak er met elkaar op gepaste en verstandige wijze een mooie voetbalmiddag van. Je club rekent op jou!

Print jouw tickets (seizoenkaarten niet geldig)
De seizoenkaart die seizoenkaarthouders onlangs thuis hebben ontvangen is voor deze wedstrijd niet geldig. Je hebt alleen toegang met de door jou geclaimde kaart. Deze kun je downloaden en uitprinten wanneer je via jouw account in de Ticketshop klikt op ‘mijn bestellingen’. Parkeerjaarkaarten zijn wél geldig bij deze wedstrijd.

Gespreid naar binnen
De poorten van het stadion gaan zondag om 10:45 uur open (Olympiazijde om 10:15 uur). Vanwege de coronamaatregelen vraagt Feyenoord aanwezige supporters om gespreid het stadion binnen te gaan. Supporters met een kaart ontvangen vrijdag per mail een tijdsperiode die aangeeft van hoe laat tot hoe laat hen geadviseerd wordt zich te melden bij de poorten, zodat de anderhalve meter afstand gewaarborgd kan blijven.

Vervoer
Feyenoord adviseert supporters indien mogelijk zoveel mogelijk met de fiets of scooter naar het stadion te komen. Reis je met het OV? Houd je dan ook daar aan de regels en richtlijnen. Het dragen van een mondkapje is verplicht. De RET zet extra trams in richting halte Stadion Feyenoord (tram 12).

Betaal met PIN
Het is zondag niet mogelijk om cash te betalen in De Kuip. Zorg dus dat je kunt pinnen indien je munten en consumpties wil aanschaffen.

Feyenoord Fanshops
Feyenoord Fanshop Stadion (in het Topsportcentrum) is omgetoverd tot een tijdelijke outlet waar je oude producten tegen lage prijzen kunt scoren. Zo vind je hier casual items en adidas wedstrijd- en trainingskleding van voorgaande seizoenen. Daarnaast kun je hier ook terecht voor (afgeprijsde) Feyenoord-accessoires. Deze Fanshop is zondag vanaf 9:15 uur tot 15:00 uur geopend (tijdens de wedstrijd gesloten).

Rookvrij stadion
Sinds 1 juli 2020 zijn alle stadions in de Nederlandse Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie rookvrij. Dat betekent voor jouw bezoek aan De Kuip dat het vanaf seizoen 2020-2021 verboden is te roken op de tribune, binnenring en trappen. Roken op de buitenring is nog wel toegestaan in het stadion.

Gezondheidscheck
Feyenoord vraagt alle bezoekers om voor hun komst naar De Kuip de gezondheidscheck goed door te nemen. Het is belangrijk dat je alle vragen met ‘nee’ kan beantwoorden. De gezondheidscheck vind je hier.

Meer informatie over de corona-maatregelen in combinatie met jouw bezoek aan De Kuip aanstaande zondag vind je hier.

  • #feyado