Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
De Club

Zondag geen pendeltreinen van en naar Rotterdam Stadion

Feyenoord-supporters kunnen zondag voor en na de thuiswedstrijd tegen VVV-Venlo (aanvang 16:45 uur) geen gebruik maken van pendeltreinen van en naar station Rotterdam Stadion. Dit vanwege werkzaamheden aan het spoor. Supporters die toch met de trein naar de wedstrijd in De Kuip komen, kunnen uitstappen op station Rotterdam Zuid of station Rotterdam Lombardijen.

Openbaar vervoer
De Kuip is – ook voor treinreizigers die uitstappen op station Rotterdam Lombardijen – met de tram uitstekend bereikbaar, maar houd op de heenweg rekening met mogelijk extra reistijd. De trams kunnen tussen Rotterdam Centraal en Wilhelminaplein wat voller zitten door het ontbreken van de pendeltreinen én het wegvallen van metrostation Stadhuis. Op de terugweg worden geen problemen verwacht. Raadpleeg voor vertrek de website van RET voor actuele informatie: www.ret.nl

Het wegvallen van metrostation Stadhuis heeft geen gevolgen voor de dienstregeling van de trams. Zoals altijd rijden tramlijnen 23 en 12 van de RET tussen Rotterdam Centraal en De Kuip. Er rijden ook trams vanaf P+R Beverwaard, waar je gratis je auto kunt parkeren. Reizen met bus en tram van de RET is drie uur voor en twee uur na de wedstrijd gratis.

Toegangspoorten
De toegangspoorten van De Kuip zijn zondag vanaf 15:15 uur geopend (anderhalf uur voor de aftrap). De poorten aan de Olympiazijde gaan nog een uur eerder open. Hier kun je vanaf 14:15 uur voor eten en drinken terecht bij De Vereeniging.

Bewaakte fietsenstalling
Omdat steeds meer mensen met de fiets naar De Kuip komen, worden met ingang van dit seizoen voorzieningen om fietsen op een veilige en manier te parkeren opgezet en steeds verder uitgebreid. Bezoekers kunnen aan de noordzijde van het Maasgebouw hun fiets voor één euro (brommers/scooters 2 euro) veilig parkeren.

Auto
Kom je met de auto naar Feyenoord? Houd in dat geval rekening met drukte in en rondom Rotterdam en een schaarste aan parkeerplaatsen. Bezoekers zonder parkeerkaart adviseren we om gebruiken te maken van P+R Beverwaard en van daaruit met de tram verder te reizen. Wil je toch zeker zijn van een parkeerplek? Reserveer deze hier.

Gewijzigde verkeerssituatie De Veranda
De wijzigingen in de verkeerscirculatie die het begin van het seizoen zijn doorgevoerd in het Veranda-gebied zijn nog altijd van kracht. Concreet betekent dit dat de routes van en naar de verschillende gebieden zijn gewijzigd. Het advies is om de borden te volgen. Ook na de wedstrijd zijn andere maatregelen genomen, waardoor je wellicht een andere route moet rijden dan je gewend bent. Samen met de gemeente en politie zorgen we er zo voor dat iedereen na de wedstrijd zo vlot mogelijk door kan rijden.

Wegwerkzaamheden en –afsluitingen
De Maastunnel is in zuidelijke rijrichting afgesloten. Werkzaamheden aan de Coolsingel zorgen ervoor dat deze straat juist in noordelijke richting is afgesloten.

Feyenoord Fanshops
Voor de wedstrijd ben je van harte welkom in de Feyenoord Fanshops. De clubwinkels in Rotterdam en rondom het stadion zijn uiteraard geopend en je kan er terecht voor een groot aantal clubartikelen, zoals bijvoorbeeld de Feyenoord-sfeerartikelen, het Feyenoord Kerstpak en de adidas casuals.

Volg Feyenoord online
Wil je als eerste het laatste nieuws lezen over Feyenoord – VVV-Venlo en wil je extra in de stemming komen voor de wedstrijd? Volg alles rondom het duel in De Kuip op social media (hashtag #feyvvv), via de officiële accounts van Feyenoord op Twitter, Facebook, YouTube en Instagram óf via het liveblog in de Feyenoord App. Dankzij de handige pushmeldingen (met goaltune) weet je als eerste wanneer er wordt gescoord!

Houd trappen en vluchtwegen vrij
Om veiligheidsredenen dienen de trappen op en de op- en uitgangen van en naar de vakken in het stadion vrij te zijn. Veiligheids- en servicemedewerkers van Feyenoord zullen mensen die zich op dergelijke locaties bevinden verzoeken om deze te verlaten. Je bent verplicht om hier gehoor aan te geven.

Vuurwerk verboden
Het is bij voetbalwedstrijden ten strengste verboden om vuurwerk, fakkels of rookbommen af te steken. Het brengt (gezondheids-)risico’s voor jezelf en je directe omgeving met zich mee. Feyenoord verzoekt alle bezoekers dan ook zich te onthouden van kwetsende of racistische spreekkoren en geen vuurwerk en/of fakkels af te steken. Breng jezelf, je medesupporters en de club geen onnodige schade toe!

Feyenoord wenst alle supporters een prettige reis en een mooie middag/avond in De Kuip!