Fanshop Tickets
; Fanshop Tickets
De Club

Bezoekersinformatie Feyenoord – NAC Breda

Feyenoord strijdt donderdagavond thuis met NAC Breda (aanvang 20:45 uur) om een ticket naar de finale van de KNVB Beker. Ben jij er bij in De Kuip? Check dan in dit bericht de belangrijkste bezoekersinformatie.

Mis geen minuut!
Het stadion is donderdag vanaf 19:15 uur (anderhalf uur voor de aftrap) geopend voor alle supporters. Aan de Olympiazijde kun je via de poorten 26 t/m 33 en 42 t/m 44 nog eerder naar binnen (17:30 uur). Kom indien mogelijk op tijd naar De Kuip, zodat je geen minuut mist van de wedstrijd en negentig minuten achter het team kan staan.

Aan de Olympiazijde verzorgen DJ Darr en South Side Elite vanaf 17:30 uur de muziek in de Legioenzaal, waar je een groot drankje (inclusief bier) kunt halen voor één muntje. Daarnaast is uiteraard ook De Vereeniging – waar je zowel binnen als op het terras terecht kunt voor een drankje of een snack van een standaard foodpunt – eerder geopend.

E-ticket printen
Print jouw e-ticket(s) uit op A4-formaat en neem deze donderdag mee naar De Kuip. Zorg ervoor dat je de oorspronkelijke grootte van het e-ticket in stand houdt (niet verkleinen) en print meerdere e-tickets los van elkaar uit (niet dubbelzijdig). Het is niet mogelijk om het e-ticket vanaf een mobiel toestel te laten scannen. Het e-ticket biedt slechts één keer toegang en dient te worden aangeboden bij de ingang. Seizoenkaarten zijn geen geldig toegangsbewijs voor deze wedstrijd.

Alle toegangspoorten toegankelijk
Om een snelle en soepele doorstroming te bevorderen zijn ook donderdagavond alle sectorscheidingen geopend en kunnen supporters via alle toegangspoorten het stadion betreden. Dit betreft een pilot, evenals de drie vorige thuisduels. Dit betekent bijvoorbeeld dat je een andere poort zou kunnen kiezen indien bij de jouwe een rij staat. Of wanneer je met de tram bij het stadion aankomt en een kaart hebt voor de Olympiazijde, je niet eerst buitenom hoeft om te lopen maar ook via de poorten aan de Maaszijde naar binnen kan. Uitzonderingen zijn: poort 25 (mindervalidepoort), poort 42-44 (zakelijk + aandeelhouders), Maasgebouw, Fast lane Comfort Lounge en de ingang voor het uitvak.

Parkeersituatie Veranda gewijzigd
Op de Veranda (de wijk rondom Pathé De Kuip) geldt vanaf 22 februari 2020 een maximum parkeertijd tijdens wedstrijden (en andere evenementen) in De Kuip. Bezoekers mogen vanaf drie uur voor de wedstrijd tot twee uur na afloop hun auto tot maximaal 90 minuten parkeren in het gebied van de Burgerhoutstraat tot en met de Siem Heidenstraat. De gemeente wil hiermee de overlast van parkeren en verkeer voor bewoners op de Veranda tegengaan. Alle info lees je hier.

Reisinformatie
Alle informatie over je reis naar het stadion en de bereikbaarheid van De Kuip vind je hier.

Wedstrijdbezoek
Alle informatie over het bezoeken van een thuiswedstrijd van Feyenoord vind je hier.

Live
De laatste updates over (het bezoeken van) Feyenoord – NAC Breda volg je online in ons liveblog.