Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Bezoekersinformatie eerste thuisduel 2020

De eerste thuiswedstrijd van het nieuwe jaar staat voor de deur! Samen met alle supporters hopen we 2020 op succesvolle wijze te beginnen in eigen stadion. Ben jij er vanavond bij tegen sc Heerenveen? Check dan in dit bericht de belangrijkste bezoekersinformatie.

Mis geen minuut!
Het stadion is zaterdagavond vanaf 18:15 uur (anderhalf uur voor de aftrap) geopend voor alle supporters. Aan de Olympiazijde kan je nog een uur eerder naar binnen (17:15 uur) en ben je welkom bij onder meer De Vereeniging. Kom indien mogelijk op tijd naar De Kuip, zodat je geen minuut mist van de wedstrijd en negentig minuten achter het team kan staan.

Alle toegangspoorten toegankelijk
Om een snelle en soepele doorstroming te bevorderen zijn zaterdagavond alle sectorscheidingen geopend en kunnen supporters via alle toegangspoorten het stadion betreden. Dit betreft een pilot. Dit betekent bijvoorbeeld dat je een andere poort zou kunnen kiezen indien bij de jouwe een rij staat. Of wanneer je met de tram bij het stadion aankomt en een kaart hebt voor de Olympiazijde, je niet eerst buitenom hoeft om te lopen maar ook via de poorten aan de Maaszijde naar binnen kan. Uitzonderingen zijn: poort 25 (mindervalidepoort), poort 42-44 (zakelijk + aandeelhouders), Maasgebouw, Fast lane Comfort Lounge en de ingang voor het uitvak.

Wedstrijdactie
Tot en met 19 januari profiteer je in de (online) Feyenoord Fanshop van 30% korting op het thuis- en uitshirt én daarnaast € 10,- extra korting indien je je shirt laat bedrukken. Op de wedstrijddag ontvang je bij aankoop van een thuis- of uitshirt in een van onze vijf fysieke winkels ook nog eens een gratis Feyenoord-bal t.w.v. € 19,99.

Reisinformatie
Alle informatie over je reis naar het stadion en de bereikbaarheid van De Kuip vind je hier.

Wedstrijdbezoek
Alle informatie over het bezoeken van een thuiswedstrijd van Feyenoord vind je hier.

Live
De laatste updates over (het bezoeken van) Feyenoord – sc Heerenveen volg je online in ons liveblog.

  • #feyhee