Fanshop
Fanshop
20170615_1e_tr_visual_v2

Bezoekersinformatie eerste openbare training 2017-2018

Feyenoord is deze week begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Op zaterdag 8 juli (morgen) wacht voor het team van trainer Giovanni van Bronckhorst de eerste openbare training van het seizoen 2017-2018, die vanaf 10:30 uur plaatsvindt in De Kuip. Kom jij ook naar het stadion? In dit bericht lees je de belangrijkste bezoekersinformatie.

Toegang tot het stadion
Supporters die zaterdag naar de training komen, hebben vanaf 09:00 uur (anderhalf uur voor aanvang van de training) toegang tot De Kuip, via de poorten 19 t/m 24. Bij de toegangspoorten vindt een fouillering plaats. Alleen het meenemen van kleine drinkpakjes van max. 30 cl zijn in beperkte hoeveelheden toegestaan. In het stadion kan je vervolgens plaatsnemen op de vakken Q, R, S, T, U en X.

Gezinsvakken
De vakken V, W1, W2 en W3 gelden tijdens de training als gezinsvakken. W4 gaat open zodra eerdergenoemde vakken (bijna) vol zitten. De gezinsvakken staan aangegeven met borden.

Mindervaliden
Mindervalide supporters hebben via poort 25 toegang tot het stadion. Zij kunnen de training bekijken vanaf vak Z. Ook dit staat aangegeven met borden.

Parkeren
Bezoekers van de eerste openbare training kunnen gratis parkeren bij De Kuip, op de parkeerplaatsen P2 en P3/4.

Vuurwerk niet toegestaan
Net als bij alle thuiswedstrijden van Feyenoord is het niet toegestaan om vuurwerk (waaronder fakkels en rookpotten) mee te nemen en/of af te steken in het stadion. Denk aan je medesupporters en voorkom brandwonden en/of brandgaten in (nieuwe Feyenoord-)kleding. De club verzoekt tevens alle bezoekers zich te onthouden van kwetsende of racistische spreekkoren. Tijdens de eerste training van Feyenoord zijn de gedragsregels van de club van toepassing.

Nieuwe thuistenue te koop
Het vrijdag gelanceerde nieuwe thuistenue van Feyenoord voor het seizoen 2017-2018 is uiteraard ook te koop op de dag van de eerste openbare training. Behalve in de Fanshops naast het stadion is het tenue ook verkrijgbaar in een speciale verkooptrailer. Deze is vanaf 9:00 uur geopend en te vinden op de gele sector. Liever online bestellen? Dit kan via www.feyenoordfanshop.nl.

Catering
Op de gele sector zijn enkele verkoopcounters geopend, waar supporters eten en drinken kunnen kopen. Achter vak W is dit eveneens het geval. Supporters kunnen betalen met contant geld of met betaalmunten van het seizoen 2016-2017.

Brasserie De Kuip
Voor een hapje en een drankje kunnen supporters ook terecht in Brasserie De Kuip. Het restaurant op de eerste etage van het Maasgebouw is van 09:00 uur tot 17:00 uur geopend. Supporters hebben toegang via de voorzijde van het Maasgebouw.

Loketten Feyenoord Service & Tickets
De loketten van Feyenoord Service & Tickets zijn zaterdag geopend van 11:00 tot 13:00 uur. Supporters kunnen hier onder meer terecht om hun seizoenkaart voor het nieuwe seizoen te betalen.

We zien je zaterdag graag in De Kuip, bij de start van het nieuwe voetbalseizoen!