Fanshop Tegemoetkoming
Fanshop Tegemoetkoming
stadion%20lichtmast-3

Bezoekersinformatie Benefietwedstrijd

De Kuip is woensdag toneel van de Benefietwedstrijd tussen Feyenoord en ADO Den Haag. De opbrengst van het duel gaat dit jaar volledig naar de Stichting ‘Overleven met Alvleesklierkanker’. Deze stichting zet zich via de campagne ‘Support Casper’ in voor baanbrekend onderzoek naar betere behandelmethoden bij patiënten met alvleesklierkanker. Kom jij ook naar het stadion? In dit bericht lees je meer over het programma en de belangrijkste reis- en bezoekersinformatie.

Programma
15:30 uur:       Olympiazijde open
16:30 uur:       Alle toegangspoorten open
16:30 uur:       Voorwedstrijd Feyenoord Onder 12 – ADO Den Haag O12
17:45 uur:       Optreden Rotterdam En Trots (zingende buschauffeurs)
18:00 uur:       Aftrap Benefietwedstrijd
18:50 uur:       Optreden Lee Towers (tijdens de rust van de wedstrijd)

Toegang tot De Kuip
Heb je een kaart gekocht voor de Benefietwedstrijd voor vanavond? Vergeet deze dan niet uitgeprint mee te nemen naar De Kuip. Op de kaart staat vermeld via welke toegangspoort je het stadion kan betreden. De poorten gaan om 16:30 uur open (met uitzondering van de Olympiazijde).

Olympiazijde 15:30 uur geopend
De poorten aan de Olympiazijde (blauwe zijde) gaan om 15:30 uur open. Je kunt van 15:30 uur tot 16:15 uur met elk toegangsbewijs via deze zijde naar binnen. Wanneer je de voorwedstrijd tussen de Onder 12-teams van Feyenoord en ADO Den Haag wil bezoeken, adviseren we je om via de Olympiazijde binnen te komen. Je weet dan zeker dat je op tijd binnen bent. Na 16:15 uur kun je alleen naar binnen via de poorten aangegeven op je toegangsbewijs.

Bereikbaarheid met openbaar vervoer
De Kuip is met het openbaar vervoer (per trein, tram of bus) uitstekend bereikbaar. Feyenoord-supporters kunnen drie uur voor én na de thuiswedstrijden van Feyenoord gratis reizen met alle tram- en buslijnen van de RET. Het gratis vervoer is geldig op vertoon van een wedstrijdkaart.

Treinen
De NS laat woensdag pendeltreinen rijden tussen station Rotterdam Centraal en station Rotterdam Stadion. Ben jij van plan met de trein naar De Kuip te reizen? Hou dan www.ns.nl in de gaten voor het meest actuele reisadvies en/of eventuele vertragingen.

Avondspits
Bezoekers die per auto afreizen naar De Kuip, dienen rekening te houden met de avondspits. Op de Nederlandse (snel)wegen, de Ring Rotterdam, in en rondom het centrum van de stad en bij De Kuip zelf kan daardoor extra drukte ontstaan. Houd daarom rekening met extra reistijd. Kijk voor eventuele wegwerkzaamheden en actuele verkeersinformatie op www.vanAnaarBeter.nl.

Betaalmunten: eten & drinken
In het stadion zijn diverse verkooppunten aanwezig waar je eten en drinken kunt kopen. Bij deze verkooppunten kun je alleen afrekenen met betaalmunten. Je kunt deze munten op diverse plaatsen rondom het stadion kopen. De munten kunnen contant betaald worden of met pin. Als je munten over hebt, kun je deze na afloop van de wedstrijd terug omwisselen voor contant geld.

Kameraadjeswedstrijd
Feyenoord – ADO Den Haag is behalve een Benefietwedstrijd ook een Kameraadjeswedstrijd. Dit betekent dat het vriendschappelijke duel ook wordt bijgewoond door een groot aantal leden van Feyenoords officiële Juniorclub Kameraadjes.

Activiteiten
Rondom de Benefietwedstrijd worden allerlei activiteiten georganiseerd. Zo komen de zingende buschauffeurs van Rotterdam En Trots en Lee Towers optreden. Voorafgaand aan de wedstrijd worden er voor kinderen diverse activiteiten georganiseerd op de groene zijde. Heb je een kaart voor een andere tribune en wil je deelnemen aan de activiteiten voor de kinderen? Dan is het mogelijk om binnen de stadionhekken naar de groene zijde te lopen.

Nog geen kaart?
Heb je nog geen kaarten, maar wil je vanavond wel graag naar de Benefietwedstrijd en het goede doel steunen? Er zijn nog kaarten verkrijgbaar! Vanaf slechts € 12,50 ben je er bij in De Kuip. Kaarten zijn te koop via www.feyenoord.nl/ticketshop.

Steun per sms
Kom je niet naar De Kuip, maar wil je wel het goede doel steunen? SMS ‘CASPER’ naar 4333 en doneer eenmalig € 3,-.

Volg #feyado op social media
Wil je als eerste het laatste nieuws lezen over Feyenoord – ADO Den Haag? Volg alles rondom het duel in De Kuip op social media (hashtags #feyado en #SupportCasper), via de officiële accounts van Feyenoord op TwitterFacebook en Instagram óf via de nieuwe Feyenoord App, waar alle posts van Feyenoord op Twitter en Instagram in één overzicht te zien zijn.

Feyenoord Fanshop
De Feyenoord Fanshops zijn zowel voor als na de wedstrijd geopend. Tijdens de wedstrijd zijn de Fanshops gesloten. Speciaal voor het goede doel introduceert de Feyenoord Fanshop het ‘Support Casper'-polsbandje. Het polsbandje is verkrijgbaar in de clubwinkels bij De Kuip, kost € 2,- en de omzet gaat volledig naar het goede doel.

Fouilleren
Bij het betreden van het stadion vindt rondom de toegangspoorten een fouillering plaats. Houd hier rekening mee en kom op tijd naar De Kuip.

Steun Feyenoord positief!
Feyenoord verzoekt alle bezoekers zich te onthouden van kwetsende of racistische spreekkoren en geen (illegaal) vuurwerk en/of fakkels af te steken.

Veelgestelde vragen & contact
Heb je nog vragen of opmerkingen? Via www.feyenoord.nl/service kan je eenvoudig contact opnemen met Feyenoord Service & Tickets. Dit kan ook telefonisch via 0900-1908, per Whatsapp via 0619071908 of via Twitter (@VraagFeyenoord).

Feyenoord rekent op ieders medewerking en wenst alle supporters een prettige reis en een geslaagde avond in De Kuip toe!