Fanshop Tegemoetkoming
Fanshop Tegemoetkoming
IMG_0237

Bevlogen pitches tijdens FBC Netwerklunch

De Eredivisie kende afgelopen weekend zijn laatste reguliere speelronde, maar dinsdag kwamen ruim zestig leden van de Feyenoord Business Club nog bij elkaar voor de FBC Netwerklunch. Ook tijdens deze editie was het thema 'You'll never pitch alone', waarbij vijf FBC-leden de kans kregen om ten overstaan van een volle zaal het eigen bedrijf te pitchen.

Tijdens de FBC Netwerklunch in de chique Boardroom genoten de Feyenoord Business Clubleden niet alleen van vijf heerlijke gerechten, ook spraken zij met diverse medeleden. Zo werd lunchen optimaal gecombineerd met netwerken.

Dat vond ook Cock van Santen (Van Santen Advies). ‘Het evenement was weer super goed georganiseerd’, aldus Van Santen, die vaker op FBC-evenementen aanwezig is. ‘Vooral het wisselen van tafels halverwege vind ik leuk. Zo wordt ervoor gezorgd dat je telkens met iemand anders aan tafel zit en dus meerdere mensen spreekt.’

Pitchen
Van Santen was één van de vijf aanwezige FBC-leden die deze middag mocht pitchen. Met de gouden microfoon in zijn hand legde hij kort uit wat zijn bedrijf voor de aanwezige leden zou kunnen betekenen. ‘Dit wilde ik altijd al eens doen, vandaar dat ik mij ook had opgegeven om te pitchen. Gelukkig werd ik uitgekozen.’ Zijn pitch oogstte na afloop applaus, onder meer van Andrew Rijks (Orange Motors).

‘Het was leuk hier weer te zijn’, aldus Rijks na afloop van de FBC Netwerklunch. Hoewel hij zelf niet zijn podium pakte, genoot hij wel van de bevlogenheid waarmee de andere FBC-leden pitchten. ‘Wellicht dat ik mij de volgende keer ook opgeef om te pitchen.’

FBC Agenda
De FBC Netwerklunch was niet het laatste evenement van dit seizoen. Donderdag 24 mei vindt in De Kuip de FBC Seizoensafsluiting plaats. John de Wolf is te gast tijdens het evenement, dat wordt afgesloten met een BBQ. U kunt zich hier aanmelden.