Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Stem-van-Het-Legioen_Nieuwsbericht

Bestemming Legioen-gelden bekend

De bestemming voor de gelden van Het Legioen is bekend. Legioen-leden konden afgelopen week een stem uitbrengen op drie opties. Met een meerderheid van de stemmen is gekozen voor Instat, een wedstrijdanalysesysteem waarmee wedstrijden zowel tactisch als fysiek in kaart gebracht kunnen worden.

Ruim zesduizend Legioen-leden hebben de afgelopen periode hun stem uitgebracht. Instat kreeg ruim zestig procent van de stemmen. Feyenoord dankt alle supporters die een stem hebben uitgebracht.

De leden van Het Legioen konden verder kiezen voor extra fitness-/kracht-apparatuur voor de eerste selectie en Lega-master, een interactief whiteboard.

De gelden van Het Legioen komen altijd direct ten goede aan het eerste elftal. Feyenoord streeft ernaar om ook de twee opties die niet gekozen worden te kunnen realiseren voor het eerste elftal. De club zal deze opties in dat geval op andere wijzen financieren. De door de Legioen-leden gekozen optie krijgt prioriteit in de aanschaf en wordt gefinancierd via de gelden van Het Legioen.

Wil jij ook helpen om Feyenoord sterker te maken? Sluit je dan aan bij Het Legioen via www.hetlegioen.nl.