Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
hetlegioen

Bestemming bijdrage Het Legioen bekend

Een bijdrage van Het Legioen zal dit seizoen worden aangewend voor de aanschaf van een videosysteem, waarmee het voor de technische staf mogelijk wordt om al tijdens de rust van een wedstrijd beelden te kunnen vertonen van de eerste helft. Dat is de uitkomst van een verkiezing onder de leden van Het Legioen, die tot begin november hun voorkeur konden uitspreken over de bestemming van deze bijdrage. Dankzij het videosysteem kunnen tactische aanwijzingen voor de tweede helft van de wedstrijd direct aan de hand van videobeelden worden toegelicht.

In totaal ging ruim zestig procent van de uitgebrachte stemmen naar een videosysteem voor het eerste elftal. Iets meer dan een kwart van de stemmen werd uitgebracht op de optie om een substantiële bijdrage aan sfeeracties in het stadion te geven. De derde optie, de aanschaf van een echoapparaat voor de medische staf, kreeg iets meer dan tien procent van de stemmen.

Het Legioen bedankt alle leden die hun stem uit hebben gebracht hartelijk voor hun deelname. Het videosysteem voor de selectie van trainer Ronald Koeman zal zo spoedig mogelijk worden aangeschaft en geïnstalleerd.