Fanshop
Fanshop
Cover-van_hanegem_boek

Bestel ‘WILLEM – de voetballer’ nu in de webshop

Het boek ‘WILLEM – de voetballer’ is vanaf vandaag (donderdag) online te bestellen in de webshop van de Feyenoord fanshop. Dit luxe, fraai vormgegeven en 320 bladzijden tellende boek – een uitgaven van Kick uitgevers – verschijnt speciaal ter gelegenheid van de zeventigste verjaardag van Willem van Hanegem.

‘WILLEM – de voetballer’ is een indrukwekkend album, waarin vele honderden foto’s op groot formaat worden afgedrukt. Bij 70 foto’s vertelt Willem bijzondere verhalen, die nooit eerder zijn gepubliceerd. Het boek gaat over de periode van Wilem als profvoetballer, die liep van 1962 tot 1983. De nadruk ligt uiteraard op de twee perioden bij Feyenoord (1968-1976 en 1981-1983), maar ook zijn loopbaan bij Velox, Xerxes, Xerxes/DHC, AZ ’67, Chicago Sting, FC Utrecht en het Nederlands elftal is van jaar tot jaar te volgen.

Door een exemplaar van het schitterende boek te bestellen steun je bovendien de jeugdopleiding van Feyenoord. Willem heeft een uniek gebaar gemaakt door zijn royalty’s voor het nieuwe boek te schenken aan Feyenoord Academy. Hij wil hiermee nogmaals benadrukken dat Feyenoord de club van zijn hart is. Het luxe boek kost 29,95 euro.

Kijk voor meer informatie of om het boek over een van de grootste clubiconen uit de geschiedenis van Feyenoord direct te bestellen in de webshop van de Feyenoord Fanshop.