Fanshop
Fanshop
Cover-van_hanegem_boek

Bestel ‘WILLEM – de voetballer’ en steun Feyenoord Academy!

Op 20 februari viert Willem van Hanegem zijn 70ste verjaardag. Ter gelegenheid daarvan verschijnt het luxe boek ‘WILLEM – de voetballer’. Dit fraai vormgegeven boek van 320 bladzijden is een uitgave van Kick uitgevers.

‘WILLEM – de voetballer’ is een indrukwekkend album, waarin vele honderden foto’s op groot formaat worden afgedrukt. Bij 70 foto’s vertelt Willem bijzondere verhalen, die nooit eerder zijn gepubliceerd. Het boek gaat over de periode van Wilem als profvoetballer, die liep van 1962 tot 1983. De nadruk ligt uiteraard op de twee perioden bij Feyenoord (1968-1976 en 1981-1983), maar ook zijn loopbaan bij Velox, Xerxes, Xerxes/DHC, AZ ’67, Chicago Sting, FC Utrecht en het Nederlands elftal is van jaar tot jaar te volgen.

Willem heeft een uniek gebaar gemaakt door zijn royalty’s voor het nieuwe boek te schenken aan de jeugdopleiding van Feyenoord. Hij wil hiermee nogmaals benadrukken dat Feyenoord de club van zijn hart is.

Wie nu een boek bestelt, ontvangt rond 20 februari een genummerd en gepersonaliseerd exemplaar. In het genummerde boek wordt op de eerste bladzijde je naam afgedrukt! Het boek is zeer luxe van uitvoering en kost € 29,95.

Bestel nu een exemplaar van dit schitterende boek en ondersteun mét Willem van Hanegem de jeugdopleiding van Feyenoord!

Om het boek te bestellen ga je naar www.kickuitgevers.nl/willem