Fanshop
Fanshop
20140404_scc1415_nb

Bestel nu je seizoenkaart 2014-2015!

Met de zomer in aantocht hebben maarliefst zeven spelers van Feyenoord het vizier gericht op het WK, dat voor het Nederlands elftal op 13 juni van start gaat. Daarna duurt het minder dan twee weken voordat voor Feyenoord de eerste training van het seizoen 2014-2015 op het programma staat. Het wordt hoe dan ook een voetbaljaar om naar uit te kijken, met een nieuwe trainer, voorronde Champions League en meerdere internationals in de selectie, die vol ambitie aan het nieuwe seizoen zullen beginnen.

Heb jij je plek in De Kuip voor het nieuwe seizoen nog niet veiliggesteld? Dan is dit het moment! Al meer dan 28.000 supporters gingen je voor. Zorg ervoor dat De Kuip ook volgend seizoen bij elke thuiswedstrijd weer vol zit en bestel nog voor je vakantie je seizoenkaart 2014-2015 via www.feyenoord.nl/seizoenkaart.

Met de seizoenkaart heb je niet alleen toegang tot alle thuiswedstrijden in de competitie, maar ook tot de eerste Europese thuiswedstrijd, de eerste bekerwedstrijd in De Kuip (tot achtste finale) en de openingswedstrijd van het seizoen.