Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
ff20e19731d896dd1932101f742675d8_800_600

Besloten training in aanloop naar duel met Kuban Krasnodar

De training van Feyenoord van aanstaande woensdag in de aanloop naar de thuiswedstrijd tegen Kuban Krasnodar is besloten en daarmee niet toegankelijk voor publiek. Voor de selectie is dit de laatste oefensessie richting de return in de play-off ronde van de Europa League. Feyenoord moet hierin de 1-0 nederlaag die afgelopen donderdag werd geleden in de uitwedstrijd in Rusland zien goed te maken.

Na de wedstrijd tegen Kuban Krasnodar, die donderdag om 21.00 uur wordt gespeeld in De Kuip, traint Feyenoord voor het eerst weer op vrijdagochtend om 10.30 uur op Varkenoord. De afsluitende training richting de competitiewedstrijd tegen Roda JC Kerkrade vindt zaterdag om 10.30 uur plaats op het sportcomplex.

Voor de wedstrijd tegen Kuban Krasnodar van aanstaande donderdag zijn nog kaarten verkrijgbaar, vanaf 23,50 euro per stuk. Wil jij Feyenoord steunen in de jacht op een plaats in de groepsfase van de Europa League? Bestel dan direct je kaarten via www.feyenoord.nl/tickets. Seizoenkaarthouders hebben automatisch toegang tot het belangrijke duel in De Kuip.