Fanshop
Fanshop
IMG_3058

Berghuis voor derde keer op rij Legioen Speler van de Maand

Een hattrick voor Steven Berghuis: de aanvaller is voor de derde maand op rij verkozen tot Legioen Speler van de Maand. Berghuis van de Legioen-leden 26 procent van de stemmen en bleef daarmee ploeggenoten Sven van Beek (25%) en Nicolai Jørgensen (20%) nipt voor.

Berghuis blonk in november onder meer uit in de wedstrijd tegen FC Groningen (0-2), waarin hij een groot aandeel had in beide treffers. De aanvaller had niet verwacht dat hij opnieuw in de prijzen zou vallen, zo vertelde hij bij het in ontvangst nemen van de award. ‘Ik heb extra kastruimte genomen, dus deze kan er nog wel bij,’ grapte Berghuis. ‘Ik had het niet verwacht, omdat bijvoorbeeld ook Nicolai een goede maand heeft gedraaid. Maar dit is wel weer leuk.’

Gesigneerde shirts
Leden van Het Legioen kunnen maandelijks hun ‘Speler van de Maand’ kiezen. Zij kunnen elke maand twaalf Legioenpunten verdelen onder hun drie favoriete Feyenoord-spelers. De speler die de meeste Legioen-punten krijgt toebedeeld, ontvangt de prijs ‘Legioen Speler van de Maand’. Onder alle Legioen-leden die hebben gestemd, worden drie gesigneerde shirts van de Speler van de Maand verloot.

Legioen Speler van het Seizoen
De opgetelde punten wijzen aan het eind van het seizoen uit welke Feyenoorder zich ‘Legioen Speler van het Seizoen’ mag noemen. Hij ontvangt de bijbehorende prijs uit handen van een lid van Het Legioen. Meer informatie over de ‘Speler van de Maand’ verkiezing vind je hier.