Fanshop
Fanshop
Feyenoord-Heerenveen-36

Berghuis opnieuw Legioen Speler van de Maand

Steven Berghuis is voor de vierde keer op rij uitgeroepen tot Legioen Speler van de Maand. De aanvaller kreeg voor zijn prestaties in de maand december veruit de meeste stemmen van de leden van Het Legioen. Met 29 procent van de stemmen bleef Berghuis de nummers twee en drie Tyrell Malacia en Sven van Beek (beiden 15%) ruim voor.

Voor Feyenoord was de laatste maand van 2017 zeer succesvol. De ploeg won drie van de vier competitieduels, versloeg in de Champions League Napoli met 2-1 en bereikte ten koste van Heracles Almelo de volgende ronde van de KNVB Beker. Berghuis begon in alle zes duels in de basis en tekende in die wedstrijden voor zes goals en twee assists.

Gesigneerde shirts
Leden van Het Legioen kunnen maandelijks de Legioen Speler van de Maand kiezen. Zij kunnen elke maand twaalf Legioenpunten verdelen onder hun drie favoriete Feyenoord-spelers. Onder alle Legioen-leden die hebben gestemd, worden drie gesigneerde shirts van de Legioen Speler van de Maand verloot.

Legioen Speler van het Seizoen
De opgetelde punten wijzen aan het eind van het seizoen uit welke Feyenoorder zich ‘Legioen Speler van het Seizoen’ mag noemen. Hij ontvangt de bijbehorende prijs uit handen van een lid van Het Legioen. Meer informatie over de ‘Speler van de Maand’ verkiezing vind je hier.