Feyenoord 1
98b2509b7882a1fc96406cb7c96f9da1_2000_2000.JPG

Berghuis: ‘Het was moeilijk om er doorheen te komen’

Steven Berghuis was niet ontevreden, maar zeker ook niet tevreden na FC Groningen – Feyenoord (0-0). De captain zag Feyenoord goed spelen in het Hitachi Capital Mobility Stadion, meerdere grote kansen krijgen, maar niet scoren.

‘Ik denk dat we niet heel slecht gespeeld hebben,’ klonk het daarom gematigd tevreden uit de mond van Berghuis. ‘We kregen voor rust veel kansen, na rust ook nog wat en we hadden ze continu op hun eigen helft. Maar het was moeilijk om er doorheen te komen.’

Het doelpuntloze gelijkspel was een resultaat waar met name FC Groningen tevreden mee was. Bij Feyenoord waren vooral teleurgestelde gezichten te zien. Met name ook omdat de ploeg een zege na de mindere resultaten goed had kunnen gebruiken. Angst voor (de gevolgen van) een slecht resultaat was er niet, verzekerde Berghuis.

‘Je gaat niet het veld in met het idee dat het mis kan gaan,’ zei hij. ‘We gaan als team met een positief gevoel het veld in en doen er alles aan om de drie punten te pakken. Helaas is dat vandaag niet gelukt.’