Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
lodewijks-pierre

Beloften strijden met Jong Vitesse om kampioenschap

Jong Feyenoord/Excelsior moet het in de dubbele ontmoeting om het algeheel kampioenschap bij de beloften opnemen tegen Jong Vitesse. Die ploeg kroonde zich maandagavond tot kampioen in Beloftencompetitie divisie A. Jong Feyenoord/Excelsior werd twee weken geleden al kampioen in divisie B. De wedstrijden om het algeheel kampioenschap worden gespeeld op 5 mei (uit) en 12 mei (thuis).

Jong Feyenoord/Excelsior speelde maandagavond de laatste competitiewedstrijd van dit seizoen. Met een selectie die volledig bestond uit spelers van Excelsior werd met 3-0 verloren van Jong AZ. De Rotterdamse beloften werden in Alkmaar gecoacht door André Hoekstra. Hij zag zijn elftal al vroeg in de wedstrijd op achterstand komen, terwijl Jong AZ binnen het kwartier uitliep naar een 2-0 voorsprong. Krap twintig minuten tijd scoorde de thuisploeg nog eenmaal, waarmee de eindstand was bepaald.

Jong AZ – Jong Feyenoord/Excelsior 3-0
Scoreverloop:
3’ 1-0 Van Jong
12’ 2-0 Gyasi
72’ 3-0 Babalj

Opstelling Jong Feyenoord/Excelsior: De Jong; Eekman, Smith, Berkvens, Brito; Auassar, Stans (C), Stolte; Van Kippersluis, Janga en Reuver (46’ Klooster).