Fanshop
Fanshop
IMG_1004small

Beleef Monster Jam in De Kuip

Over precies drie weken is het zo ver: dan is De Kuip toneel van de grootste en spectaculairste motorsportshow ter wereld. Wil jij deze editie van Monster Jam op zaterdag 2 juli aanstaande live meemaken in het mooiste stadion van Nederland? Bestel dan nu kaarten!

Tijdens Monster JamĀ© racen er enorme Monster Jam trucks van bijna vier meter hoog en ruim 4.500 kilo zwaar over het veld. Zorgvuldige voorbereidingen zorgen ervoor dat de grasmat goed beschermd is, dus Feyenoord-supporters hoeven zich geen zorgen te maken over de staat van het veld. Na alle evenementen in de zomermaanden wordt er in aanloop naar het seizoen 2016-2017 een fonkelnieuwe grasmat gelegd in De Kuip.

Beleving voor jong en oud
De gigantische Monster Jam trucks racen en vliegen tijdens de show in het stadion over een speciaal ontworpen parcours vol obstakels. De spectaculaire races, stunts en acts zijn een beleving voor jong en oud! Wil jij deze editie van Monster Jam ook beleven in De Kuip? Kijk dan op www.monsterjam.nl voor alle informatie of om direct tickets te bestellen.

Zakelijke mogelijkheden
Alle stunts vanaf de mooiste en meest exclusieve plek in het stadion bekijken? Boek dan een Business Unit of Business Seat. Mail naar sales@feyenoord.nl voor meer informatie of om direct een plaats te reserveren.