Fanshop
Fanshop
1%20december%20feynl_visual_nieuwsbericht_adventskalender

Beleef Feyenoord - ADO vanuit de VIP dug-out!

Met de Feyenoord Adventskalender maak je in de maand december tot de kerstdagen elke dag kans op prachtige Feyenoord-prijzen. Wie het cadeautje van vandaag (dinsdag) opent, ziet een unieke prijs verschijnen: een geheel verzorgd arrangement voor jou en drie kameraden voor de bekerwedstrijd Feyenoord – ADO Den Haag die morgen (woensdag) om 20:45 uur wordt gespeeld in De Kuip.

Je parkeert dicht bij het stadion, geniet van een hapje en drankje en bekijkt de wedstrijd vanuit de speciale VriendenLoterij VIP dug-out aan de rand van het veld. Dichterbij komt geen enkele supporter! Kans maken op deze prijs? Meedoen kan de gehele dinsdag via www.feyenoord.nl/advent.

Het cadeautje van dinsdag is al weer de dertiende unieke prijs die wordt weggeven. Eerder werden onder meer de wedstrijdbal van Feyenoord – Sparta Rotterdam, de gesigneerde en gedragen Europa League-shirts van Eric Botteghin en Karim El Ahmadi en de gesigneerde voetbalschoenen van Tonny Vilhena cadeau gedaan aan de supporters, die daarmee worden bedankt voor hun trouwe steun in 2016. Een overzicht van alle prijswinnaars is te vinden op www.feyenoord.nl/winnaarsoverzicht.

Tot en met zaterdag 24 december maak je nog dagelijks kans op andere mooie prijzen. Wat te denken van een compleet verzorgde reis voor twee personen naar het wintertrainingskamp van Feyenoord in Marbella? Of een meet & greet met de selectie tijdens een exclusieve spelerslunch? Meedoen kan via www.feyenoord.nl/advent of de officiële Facebook-pagina van Feyenoord.