Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
2006-02-05_ajax_juich_kuyt3_dkt_tone

Beleef de Dirk Kuyt Testimonial in De Kuip

Het voetbalseizoen in De Kuip wordt op zondag 27 mei op uiterst bijzondere wijze afgesloten met de Dirk Kuyt Testimonial. Feyenoord-icoon Dirk Kuyt speelt die middag samen met vele grote (oud-)Feyenoorders en (voormalig) voetbalsterren zijn eigen afscheidswedstrijd en jij kan er nog bij zijn…

Kom naar het stadion
Voor de Dirk Kuyt Testimonial zijn ruim een week voor aanvang nog iets meer dan 5.000 kaarten te koop. Dit betekent dat je nog kans hebt om het speciale eerbetoon aan Kuyt in het stadion mee te maken! Koop hier direct kaarten voor deze unieke dag in De Kuip.

Kuip vol wereldsterren
De hereniging van ‘K2’, de terugkeer van Ronald Koeman langs de lijn in De Kuip, Giovanni van Bronckhorst die zijn voetbalschoenen weer aan trekt, de rentree van voormalig kampioenen als Eljero Elia, Rick Karsdorp en Jerzy Dudek en het heilige veld vol met toppers uit de hele voetbalwereld, zoals Steven Gerrard, Arjen Robben en onze eigen Robin van Persie. Meer dan voldoende ingrediënten die er voor zorgen dat je deze wedstrijd niet mag missen!

Verrassingen
Alsof het programma nog niet spectaculair genoeg is, wacht het publiek die middag nog een aantal andere verrassingen. ‘Ik weet zeker dat niemand zich gaat vervelen,’ stelt Kuyt. ‘Daarvoor gaan er te veel speciale dingen gebeuren. De wedstrijd met drie bijzondere elftallen is natuurlijk de hoofdmoot, maar daar omheen willen we de supporters voortdurend verrassen.’

Alle informatie over de Dirk Kuyt Testimonial en de mogelijkheid om direct kaarten te kopen vind je op www.feyenoord.nl/kuyt.