Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
20160708_visual_arena_fey_psv

Belangrijke wijziging vervoersregeling Johan Cruijff Schaal

Feyenoord wordt in de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal gesteund door ruim 5.500 supporters. Zij reizen op zondag 31 juli per trein en per bus naar de Amsterdam Arena om daar de bekerwinnaar te steunen in het duel met landskampioen PSV. Na overleg tussen de club, de KNVB en de Gemeente Amsterdam is besloten dat er niet 2.400 (zoals oorspronkelijk de bedoeling was) maar 1.600 supporters per trein zullen reizen. De overige supporters reizen per bus.

De meeste Diamond- en Goldcardhouders zouden aanvankelijk middels een treincombi naar Amsterdam reizen, maar vanwege de nieuwe afspraken is dit door Feyenoord automatisch omgezet naar een buscombi. Door die omzetting kunnen alle Diamond- en Goldcardhouders nu plaatsnemen op de eerste ring van het stadion, in plaats van op de reguliere bezoekersvakken op de tweede ring. De capaciteit op de eerste ring wordt hiermee nagenoeg volledig benut.

Alle Diamond- en Goldcardhouders die een omwisselbiljet hebben gekocht voor de Johan Cruijff Schaal en toch van treinvervoer gebruik willen maken, kunnen dat aangeven via www.feyenoord.nl/jcs. Het aantal beschikbare treinplaatsen voor deze groep is beperkt; maximaal driehonderd Diamond- en/of Goldcardhouders kunnen aangeven toch met de trein te willen. Alle Diamond- en Goldcardhouders die een omwisselbiljet voor een treincombi kochten, zijn vandaag persoonlijk per e-mail op de hoogte gesteld van deze wijziging.