Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
De Club

Belangrijke informatie voor thuiswedstrijd Europa League

Hoewel Feyenoord niet langer een voorwaardelijke straf van een wedstrijd zonder publiek boven het hoofd hangt, voelt de club zich genoodzaakt om voor het thuisduel met Dinamo Tbilisi in de derde voorronde van de Europa League extra maatregelen te treffen. Met als doel een bijzondere Europese avond met goede afloop te beleven, informeert de club alle bezoekers graag over enkele zaken die donderdag in en rondom het stadion van toepassing zijn.

Netten
Zo worden er, net als bij de Europese thuiswedstrijden in 2016, 2017 en 2018, netten rondom het veld geplaatst. Dit gebeurt enkel niet voor het parterrevak Z, waar dit vanwege cameraposities niet kan. Dit jaar kunnen er gezinnen plaatsnemen in dit vak. Klik hier voor meer informatie over de kaartverkoop en beschikbaarheid.

Houd de trappen en vluchtwegen vrij
Om veiligheidsredenen dienen alle trappen van de op- en uitgangen in het stadion vrij te zijn van publiek. Veiligheids- en servicemedewerkers van Feyenoord zullen mensen die zich op dergelijke locaties bevinden verzoeken om deze te verlaten. Je bent verplicht om hier gehoor aan te geven.

Tijdens Europese wedstrijden worden de rail seats op Vak S uitgeklapt en als zitplaats beschouwd. Het is volgens de reglementen van de UEFA namelijk niet toegestaan staanvakken te gebruiken bij Europese wedstrijden.

Vuurwerk ten strengste verboden
Feyenoord doet daarnaast een dringend beroep op alle supporters om geen vuurwerk (zoals fakkels, rookpotten en knalvuurwerk) mee te nemen naar De Kuip. Behalve de mogelijke financiële- en imagoschade voor de club, brengt het afsteken van vuurwerk ook grote veiligheids- en gezondheidsrisico’s met zich mee en kan het zorgen voor levensgevaarlijke situaties voor je medesupporters.

Daarbij is de UEFA scherp op het naleven van de regels en zijn de straffen van de Europese voetbalbond erg streng. Feyenoord verzoekt alle bezoekers dan ook zich te onthouden van kwetsende of racistische spreekkoren en geen vuurwerk af te steken. De club zet donderdagavond ter ondersteuning van de fouillering vuurwerkhonden in. Dit om te voorkomen dat er toch vuurwerk mee naar binnen wordt genomen. Breng jezelf, je medesupporters en de club geen onnodige schade toe!

Feyenoord rekent op begrip, medewerking en de maximale support voor het team. Hand in hand kameraden, tot donderdag in De Kuip!