Fanshop
Fanshop
standaardaffiche_website_manfey

Belangrijke informatie voor bezoekers Man. United - Feyenoord

De 3.100 Feyenoord-supporters die een wedstrijdkaart hebben gekocht voor de uitwedstrijd tegen Manchester United hebben zaterdagochtend een e-mail ontvangen met belangrijke (reis)informatie.

Aan de supporters is gevraagd om de infomail en het PDF-document aandachtig door te lezen, zodat ze voor vertrek naar Engeland goed op de hoogte zijn van alle regels, procedures en afspraken die gelden rond het bezoeken van de uitwedstrijd in de Europa League.

In de infomail vinden supporters meer informatie over bijvoorbeeld het vervoer naar het stadion, de toegang tot het bezoekersvak en het zo vroeg mogelijk omwisselen van de voucher voor een toegangskaart waarbij ook een polsbandje wordt verstrekt. Een toegangskaart én polsbandje zijn beide nodig om het stadion te betreden.

Supporters die de e-mail onverhoopt niet hebben ontvangen, kunnen het PDF-document met alle (reis)informatie over Manchester United – Feyenoord ook downloaden via deze link: www.feyenoord.nl/media/pdf/infomail-manchesterunited-feyenoord.pdf.