Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
basisplaatje_logo_feyenoord

Belangrijke informatie voor bezoekers Feyenoord – sc Cambuur

Feyenoord doet een beroep op alle bezoekers van de thuiswedstrijd tegen sc Cambuur van aanstaande zondag om bijtijds en bij voorkeur per openbaar vervoer naar De Kuip te komen. De wedstrijd is volledig uitverkocht, waardoor er sprake zal zijn van grote (verkeers)drukte. Feyenoord adviseert supporters daarom vroeg van tevoren naar De Kuip te vertrekken en zoveel mogelijk gebruik te maken van het openbaar vervoer. Feyenoord tegen Cambuur begint om 14.30 uur.

Afsluiting A20
Supporters die per auto naar De Kuip reizen vanuit de richting Gouda, dienen rekening te houden met een volledige afsluiting van de A20 tussen de knooppunten Gouwe en Terbregseplein richting Rotterdam. Ook de op- en afritten Prins Alexander (16), Nieuwerkerk aan den IJssel (17) en Moordrecht (18) zijn dicht. 

Adviesroutes
• Verkeer richting Rotterdam wordt vanaf het knooppunt Lunetten geadviseerd te rijden via de A27 en A15.
• Verkeer richting Rotterdam wordt vanaf het knooppunt Oudenrijn geadviseerd te rijden via de A2, A27 en A15.
• Verkeer richting Rotterdam wordt vanaf de kruising A2/N11 geadviseerd te rijden via de N11 en A4.

Kijk voor meer informatie op www.vanAnaarBeter.nl

Parkeren Beverwaard
Bezoekers die per auto naar De Kuip reizen, kunnen hun auto ook parkeren op P+R Beverwaard, aan de Edo Bergsmaweg 1 in Rotterdam. Vanaf dit parkeerterrein kun je op vertoon van je dag- of seizoenkaart gratis van en naar De Kuip reizen via Tramlijn 12 of 23. 

Steun je club op positieve wijze
Feyenoord doet een beroep op alle supporters om hun club zondag alleen op een positieve wijze te ondersteunen en zich te onthouden van kwetsende spreekkoren en het gooien van voorwerpen en/of het afsteken van vuurwerk. Wie zich hier toch schuldig aan maakt, schaadt daarmee ernstig het imago en de belangen van Feyenoord. Bovendien kan de KNVB straffen en forse boetes opleggen naar aanleiding van wangedrag van de bezoekers van onze wedstrijden. Feyenoord kan hierdoor financiële schade oplopen.

Denk aan je medesupporters, schuif door
Hoewel er genoeg zitplaatsen zijn in het stadion, komt het voor dat mensen op de trap moeten zitten. In verband met veiligheidsredenen dienen die echter vrij te blijven. Feyenoord vraagt daarom iedereen om uitsluitend op de plek te gaan zitten waar hij of zij recht op heeft. Denk ook aan je medesupporters en schuif zo ver mogelijk door. Neem uitsluitend plaats op de stoel waar je recht op hebt. Gebruik de stoeltjes niet voor jassen, tassen et cetera.

Feyenoord rekent op ieders medewerking en wenst alle supporters een plezierige en succesvolle voetbalmiddag toe!