Fanshop Tickets
; Fanshop Tickets
basisplaatje_logo_feyenoord

Belangrijke informatie trein-combi PSV - Feyenoord

Feyenoord-supporters die aanstaande zondag via de trein-combi richting Eindhoven reizen voor de uitwedstrijd tegen PSV, dienen er rekening mee te houden dat er in verband met de Marathon van Rotterdam in de ochtend diverse wegen rondom De Kuip zijn afgesloten. De lopers zullen tussen 10.40 uur en 11.30 uur de Stadionweg passeren, waardoor deze tot uiterlijk 12.30 uur afgesloten zal zijn.

Wie voor 12.30 uur in de omgeving van De Kuip arriveert, kan dus te maken krijgen met vertraging en/of afgesloten wegen. Door omstandigheden kan na 12.30 uur ook nog sprake zijn van vertragingen. Feyenoord adviseert alle supporters die zondag naar De Kuip reizen gebruik te maken van de aanrijroute zoals die staat vermeld in de eerder deze week toegezonden infomail.

Wie gebruik wil maken van het openbaar vervoer moet rekening houden met een langere reistijd richting De Kuip. Het stadion is namelijk niet bereikbaar met tramlijn 2, 23 of 25. Reizigers kunnen gebruik maken van NS station Rotterdam Zuid (vervolgens is het nog 20 à 25 minuten lopen) of reizen met buslijn 77 (B) vanaf Metrostation Zuidplein richting Breeplein/Randweg (vervolgens is het nog 8 minuten lopen). Let op: buslijn 77 is in twee delen geknipt en rijdt zondag een aangepaste route richting Breeplein/Randweg.